Originally Posted by
HAKEM
Sn yetkisiz burda dolarla ilgili bir öngörüde bulunulmuş o konuda konuşuyoruz.Size dolar neden batacak diye sordum.İşim bu dediniz açıklama yok.Yazma hakkınıza laf ettiler baktım ki bilgi içeren paylaşımlarınız var hakkınızı savundum.Hatta yazılarınızdan faydalanmak adına diğer entrylerinize girdim okudum.16.9 2018 de 13.42 de altın fonunda fiyatlanmanın sadece onsla alakalı olduğunu sandığınızı dolarla olan korelasyonunu yeni öğrendiğinizi yazmışsınız.Bu durumda ekonomik anlamda sizden pek de öğreneceğim bir şey olduğunu sanmıyorum.Değişik forumlarda tartışmalarınız olmuş,bence hoş olmayan tanımlamalarınız da var şapşal falan gibi.TDK falan iyi hoşta siz gündelik hayatınızda sık sık şapşal kelimesini sağda solda kullanın bakalım ne olacak.Videolarda hızlı olarak videoya bakma özelliği var baktım hepsi rusça sizin de nezaketinize güvenerek size sordum anlatmak istediğiniz konuyu.Verdiğiniz cevabı görünce temel tartışma adabı konusunda aynı düşünmediğimizden eminim.Jeopolitik düşünceleriniz konusunda da pek çok katılmadığım nokta var .Bunları yazmak ve tartışmak isterdim ama sizle tartışma formatlarımızın uymayacağından eminim.Finansal konularda ise zaten görüşleriniz bence yanlış ,pek de o konularda benden bilgili olduğunuzu düşünmediğimden (kusura bakmayın eski entrylerinizi okudum,pek tarzım değil ama sizin uslubunuza karşı ben de böyle yazmak zorunda kaldım)o konularda da sizin düşünceleriniz sizde kalsın benimkiler de ben de.Saygılar ve başarılar.