Alkım.in sayfasına 2 gün önce ben atmıştım. Bakabilirsiniz..
Printable View
Teşekkürler
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet dogru söylüyorsunuz, linki yeni okudum satış gelirleri
alıntı;
Alkim Kimya bilanço beklentisi (Halk Yatırım )
" Araştırma kapsamımızda 35,80 TL seviyesinde 12 aylık hedef fiyat ve "AL" tavsiyesi ile yer alan şirketlerden Alkim Kimya'nın 2018 yılı son çeyrek finansallarını 1 Mart'ta açıklaması bekleniyor.
" Geçen yılın aynı döneminde 15,4 milyon TL seviyesinde gerçekleşen net karın (ana ortaklık payları) kur farkı giderlerinin baskısıyla 4Ç18'de 13,8 milyon TL seviyesinde gerçekleşmesini bekliyoruz.
" Son çeyrekte kağıt ürün fiyatlarının yüksek seyretmesinin ve zayıf Türk Lirasının da etkisiyle, konsolide net satış gelirlerinin yıllık bazda %49,0 artış ile 160,5 milyon TL seviyesinde gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz.
"
Allah kahretsin. Yine %3 dusurerek grafiğin içine ettiler.
Ykredi bankası cuma günu aldığı 66000 lotun 29000 lotunu seans sonu kustu.. farklı bir aracı kurum gelmedikçe isimiz zor..ufak tefek karlar için işlem yapan spek. Gunlukcuyu veya kendi dışında mal alanı görünce çöküyor üzerine... .yazik güzelim kâğıda..bu tarz kağıtlardan yüklü almanın hatasını yine yaptim...elimiz kolumuz bağlı maalesef bekleyeceğiz..
.
Alkim gibi yabancı yada Türk fon girişi lazım yoksa bu..... Bu fk larda sürğndürecek gibi görünüyor 7-8 fk lara gelmesi gerekirdi... Ytd.
Ak yatırım yine başladı hisseyi gebertmeye. Tek tuş satışla gebertiyor hisseyi
Yatırım finansman tek tuş 29 bin lot sattı. Tamamen at oynatiyorlar