Teşekkürler Başkan.
Printable View
Günboyu yayınlanan kadın proğramlarını seyredince '' Bu ülkede beleş geçinen ne çok insan var '' dedim. Kimisine engelli maaşı, kimisine ölmüş baba- anne maaşı, kimine ölmüş eş maaşı ( kadın 5 koca değiştirmiş, nikah yapmamış ilk nikahlı eşinden maaş alıyormuş ) engelli raporunun kolay alındığı her yerde konuşuluyor. 1,5 yaşında kaybolan kız çocuğunun dramı ise toplumdan soğumama neden oldu. Çocuğun annesi ; ablasıyla evli olan eniştesince kaçırılmış, sonra kadın köyden birine kaçıyor. Kaçtığı adamın yeğeni ( dayısının karısına ) kadına tecacüz ediyor. Dayı kalp krizinden ölüyor. Yeğen kadınla evleniyor. Kadın yeni eşinden hamile. Dayıdan olduğu sanılan çocuk 1,5 yaşında ortadan kayboluyor. Şimdi çocuğun aslında dayıdan olmadığı konuşuluyor. Aile reisi köy muhtarı. Bitmişiz, gerçekten ben utandım. Döviz inecek mi diye soruyorlar , bu kadar binenin olduğu yerde inen olur mu ?
https://emoji.com.tr/wp-content/uplo...eri-133333.jpg
Bu pinti herif bile almıyordu, size ne yeni arabadan?:he:
Hayatımızda hep ahmaklık yaptığımız donemlerimiz olmuştur.
1.evlenmek (evlilik iyidir)
2.Araba almak (Çok araba aldım sattım,paralarımı çar çur ettim.)
3.Ayağını yorgana göre uzatmamak (2500 motorlu 4x4 jeep e biniyorum.Sorsan böyle bir arabaya binmeye ihtiyacın varmı diye.yooook.
Şuan kapının önünde yatsa senelik 3500 lira masrafı var bana.
E sat kurtul diyecen, piyasa bozuk kimse yüzüne bakmıyor.)
4.Finans durumu.(Yıl 2010 elimde toplu para vardı.arsa arıyordum.Bir arkadaş euro 1,80 di yaklaşık paranı euro yap yat demişti.Dinlemedik tabii.)