Halka arzdan gelen paranin yaklaşık yüzde seksenini borçlara gidecek.buda faiz giderlerinde düşüş olacak demektir ancak 9 aylık bilançoda görülebilir.ytd
Printable View
Halka arzdan gelen paranin yaklaşık yüzde seksenini borçlara gidecek.buda faiz giderlerinde düşüş olacak demektir ancak 9 aylık bilançoda görülebilir.ytd
Kardes senin bu iki kati talep geldi haberi borsa gundemin mal cakma haberidir.Deruluks kim Allah askina desa gibi bir firmayla ayni oranda 2.66 dan halka aciliyor ? SEKTOR zaten bitik durumda.Derluks un borsaya acilma sebebini genel muduru zaten aciklamis diyor ki borclarimizdan kurtulmak ve yeni yatirim acmak.Ee bunu halka nasil yedirecek iki kat talep geldi diye yedirecek.İki kat talep geldi ve hisse bugun -17 yapti oyle mi ? Geciniz bu isleri.İsterse hisse 10 lira olsun sirketin batikligini degistirmez bu durum.Bak ben ne yaptim bugun tahtaciyla beraber mali caktim.Mali cakamayan adamin elindet kaldi mal bugun.Hisse 3 lira olabilir bu baska birsey hissenin borc bataginda oldugu gercegini ortbaz edemez malesef....
Bu sirketin batik oldugunu ve borsa gundemin allayip pullayip pazarladigini anladim.sabah 5000 lotumu acilista 2.76 dan gitdi.bunun boyle dusecegini farketdim.sorarim herkeze.madem sirket cok iyi neden sirketi hisselerin neredeyse yarisink halka arz etdi.niye bizimle temettusunu paylassin.
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah , satıp gidip hala foruma yazı yazan, milleti uyaran uyarana.
Batık olduğunu bildiğiniz şirketin hem arzına katıldınız , hem de kar ederek sattınız öyle mi?
[emoji122] bravo
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Batık batık... Allah tan almamışım.
İlk gün fiyasko oldu ama 25 Milyon sermaye ile 60 Milyon piyasa değeri ile işlem görüyor. 170 milyona yakın ciro yapan bir şirket. Pörtföyünde 20 Milyon gayrimenkul var. İhracat rakamları iyi. Markaları çok iyi. Borçları çevirme kapasitesi borsaya açılması ile rahat. Tek sahipli olması güzel. Arz fiyatını rahatlıkla geçecek kapasite var. Operasyona müsait. Yeni arz edilmiş. Biraz sabır...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.