Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Valla ben değilim:kmk: Bende değilim bana daha fazlası yapıldı :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bende değilim bana daha fazlası yapıldı :) O zaman gelsin GPG'ler:halay:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bende değilim bana daha fazlası yapıldı :) Kesin bankaci
Alıntı: Originally Posted by myfinans O zaman gelsin GPG'ler:halay: Haftaya devam :) 1.5 ay sonra bekliyoruz:) Sn.newstr 25.15'leri bozdu sanki:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Kesin bankaci Bankaya henüz karar veremedim :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Haftaya devam :) 1.5 ay sonra bekliyoruz:) Sn.newstr 25.15'leri bozdu sanki:) Yok 25,15'e kıyılırmı yazık valla. Memur maaş zammına göre de enflasyon %6 olsa %19 reel faiz Nerde var bu getiri:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yok 25,15'e kıyılırmı yazık valla. Memur maaş zammına göre de enflasyon %6 olsa %19 reel faiz Nerde var bu getiri:) Geçen her gün faiz oranı düşüyor :)
Ahaa yine sanal burada :kmk: Neyse bu sefer yuklenmeyecegim https://i.ibb.co/N6sPJ0j/IMG-20190808-WA0040.jpg