Printable View
Alıntı: Originally Posted by Seyes TcD de yatırımcı 297 ye çıkmış. Ben girdiğimde 260 dı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 50 si benim cevremdir 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by investor35 Merak ediyorum forumda TCD alanlar ne civarda portföy ile taşıyor acaba [emoji848] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 50 k civarında benimde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster 210k kendimin Cevrem yani arkadaslarim 2-3 m Allah artırsın Sn. Webster maşallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster 50 si benim cevremdir [emoji2][emoji2][emoji2] Whatsapp grubu mu kursak acaba [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Seyes 50 k civarında benimde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Herkese Allah daha çok versin [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by investor35 Herkese Allah daha çok versin [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İnşallah herkesin gönlüne göre versin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster 50 si benim cevremdir [QUOTE=Seyes;3711608]Whatsapp grubu mu kursak acaba [emoji4] Sebep? Buradan takılıyoruz. Aynı eylem... Burada olmayıp Whatsapp'ta olan ne var?
[QUOTE=diproyal;3711633] Alıntı: Originally Posted by Seyes Whatsapp grubu mu kursak acaba [emoji4] Sebep? Buradan takılıyoruz. Aynı eylem... Burada olmayıp Whatsapp'ta olan ne var? Şaka yaptım hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi