Garan__ 11.06 ya destek attı. Kırılması durumunda satış sıkıntısı devam eder..
Printable View
Garan__ 11.06 ya destek attı. Kırılması durumunda satış sıkıntısı devam eder..
11.05 olacaktı
bu gün yine çok fazla imkanım olmadığı için ancak sabahları belirli bir saate kadar yazıp sonra çıktım. eğerki viop kilit diye verdiğim direnç 139.475 geçilmesine rağmen sattılar ise zarar vermemek için bir daha kesinlikle yazmayacağım. çünkü bu direnç bana göre yukarı fişekletecek direnç idi.. eğerki geçilemeden sattılar ise ve bir tane dahi beğeni almamışsam benim için aynı şekilde sonuçlanacaktır.. başka neden aranmaması için yazdım
139525 görüp 139150 kapamış abi.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu arada viop önemli direncini geçip yukarı yolunu açık bıarakarak 138.550 desteğini bile kırmadan ortada kapatması ile daha gidecek çok yolumuz var demek istemiş ama benim yolun sonu göründü
artık sayfamıza hisse takip olarak devam edeceğiz. paylaşılacak hisseler hala yükselme potansiyeli olup, satıcılı açılışlar "silkeleme" hareketleri olarak kabul edilmelidir..
"KFEIN" kağıdın üç gündür devam eden silkeleme satışlarının artık sonlarına gelindiğini düşünüyorum
benim için garan ve viop"un işleyişi farklı olmamasına rağmen, dünkü hareketleri kontrol edip çekilen numaraları gördükten sonra top benim ayağımda olmalıydı diye sinirimden viop yazmayı bıraktım. çünkü viop gibi varant gibi vadeli oynayan bir oyuncunun topik takip ederek kişi takip ederek başarılı olmasının mümkün olamayacağını anladım. sonuç: top kendi ayağınızda olacak... ama yok ben buraları zaman ölsün diye takip ediyorum diyorsanız üfüre üfüre yazın:)