Originally Posted by
kelebekx
İnan arkadaşım, parayı bulan Arçelik alıyor. Ben bile 1-2 liraya bakmadan her ay alabildiğim kadarıyla alıyorum. Zaten son 1 yıldır ky Arçeliğe resmen saldırdı. Gitmemesinin nedeni de bu. Bütün aracı kurumlar 1 yıldır Arçelik öneriyor ve herkes Arçeliği evladiyelik biriktiriyor. Ha ülke notu nedeniyle ülkeden ve borsadan zaten bi kaçış var, ona birşey diyemem ama Koç kimsenin yardımıyla gelmedi bugünlere. Bugün sevsin sevmesinler ülkede herkes Koça güvenir. Biraz daha toplasınlar gör bak basit bi haber bile yabancıyı buraya toplamaya yeter. Mesela Arçeliğin Beylikdüzünde koca arsada fabrikası var, e5'in yanında, yanına Kameroğlu koca Residance yaptı, diğer tarafları da keza öyle. Gün geçtikçe orası paha biçilemez bir hale geliyor. Daha ne kadar beklerler bilemiyorum ama fabrikayı taşıma gibi bi haber bile Arçeliği uçurmaya yeter. Bu kağıt 1,5 yıl önce 12 TL'ye inmişti, en azından şimdi inse bile her kademede alıcısı hazır, bence şirketin alım için hissenin düşüşüne izin vermesi de tamamen şirket menfaatine olan birşey, 31'den veya daha aşağısında almak varken 34'den almak gibi bir salaklığı Arçelik gibi bir şirketten kim bekleyebilir? Arçeliğin yaptığı bence çok doğru. Ben hisse almak istemiyorum ama düşürürseniz alırım, cep to cep yaparak hisseyi düşürmenize veya düşük fiyattan başkasına satmanıza izin vermem, ben kendim alırım diyor. Önemli olan Arçeliğin kararlılığı. Ki bugün o kararlılığını gösterdi. Ben 67 milyonun tamamını bile almak kararlılığını göstereceklerini düşünüyorum. Çünkü bunlar Koç. Öyle sabancı, tüpçü vb. falan değiller. Gerçek namları var.