Sayın abim elinde mal olmayan çakma üstatlar sizin burada paylaştığınız bu yazıyı okuyup gerçekleri görmelerini çok isterim ama çok ta görmesinler biz monnish abim usul usul hakettiğimiz değere ulaşalım inşallah sevgiler👋
Printable View
Sayın abim elinde mal olmayan çakma üstatlar sizin burada paylaştığınız bu yazıyı okuyup gerçekleri görmelerini çok isterim ama çok ta görmesinler biz monnish abim usul usul hakettiğimiz değere ulaşalım inşallah sevgiler👋
$ bazlı zirve kıırlımı geldi ve üçgen formasyonu aktif oldu.:ok:
https://x.com/borsaeditor/status/197...f6mGFGF8Cmn8XA
Hayırlı olsun üstadım yarın nasıl olacak merak ediyorum monnish alamaya devam edecekmi? Icbc satmaya devam edecekmi?Bu yatırım haberini görüp almaya gelen yeni yatırımcı lar olacakmı? Heyecanlı günler bizleri bekliyor diye düşünüyorum hakkımıza hayırılısı olsun inşallah belkide Icbc mal vermekten vazgeçer alıcı kuvvetli çünki ne verirse alır mazallah😁 bence onlarda şaşkındır bu yatırım haberi karşısında bakalım neler olacak
Mohnish Pabrai bence devam edecek kardeşim alımlarına. %5 ile kalmaz bu hissede bence. Reysaşta imtiyaz olmasına rağmen %33 hissesini toplamış. Hatta patronu tahtadan kovalamak için 2-3 tanede bedelli yapmış ona rağmen adam çıkmamış hisseden. Hisseye 30 kat pirim yaptırmış. Gmtas da imtiyaz yok, bedelli riskide yok çünkü borç yok. Devasa şubesi ile para basıyordu şirket zaten. 2. şubenin katkısıyla daha fazla kazanmaya başlayacaktır. Bunu bu çeyrek net göreceğiz zaten bilançoda. Proje bitince zaten extra paraya boğulacak şirket. Bence burda payını baya artıracaktır diye düşünüyorum
Dolar bazlı 70 cente şirket. Arkadaş 3.25 hedef vermiş
Mümkün mü, bence 1-2 yıl içinde çok mümkün bir hedef
Tavanımız hayırlı uğurlu olsun
Daha nice tavanlara inşallah
Bundada muhtemelen öyle olacaktır. Satarsak arkasından baktırır bize uzun süre
Bu hintli guru girdikten sonra sandığa atıp beklemek lazım bunu uzun süre bence