Sacro hocam ersu Şubat aylarını sever ve ucgen formasyon çalışırsa 0.91 ve 1 tl hedef olabilir. Bir incelermisiniz. Girmekte fayda var mı.
send by selectra
Printable View
Sacro hocam ersu Şubat aylarını sever ve ucgen formasyon çalışırsa 0.91 ve 1 tl hedef olabilir. Bir incelermisiniz. Girmekte fayda var mı.
send by selectra
Iki kere bastim.Yanlış oldu kusura bakmayın
send by selectra
Degerli dostlar, tahvil faizleri asagi gelmeye basladi, 11 i asagi kirmak uzere. Asagida uzaktan bir paylasim yaptim. Dileyen yakindan da baksin, artik OBO mu dersiniz, ikili tepe mi dersiniz, hangisini begenirseniz... Borsayla ne alakasi var diyen yoktur herhalde burada. Asagidaki 2012-2013 arasindaki asagi geliste bist 100 tarihinin zirvesinde 93.330 a gitmisti. Simdi asagi kanal 9.00 larda, yukari ise 11.50 nin uzerine ciktiginda tehlike canlari kuvvetli calmaya baslar, 11.60 i gecerse malda olmamak lazim. Asil danain kuyrugu bu ucgen iyice daraldiginda kopacak... Aman diyim dolara bakarken bi gozunuz de burda ola... Herkese bol kazanclar...
http://i.hizliresim.com/qb9VyR.png
PRKME benim stopu patlatti maalesef, var bu iste bir capanoglu ama dur bakalim...
Kapanisi gorecegiz...
Bu kağıt böyle dostum.
Bundaki tarz bu dün endeks bir ara tom bul olduğuna bu kırdı yukarı. 2 hafta önceden endeks 89.500 zirvesinden dönerkende bu kağıt yukarı kırmıştı.
Yani endeksle ters korele yapıyorlar. Aynı zamanda 2.19 ile 24 arasındaki gapı doldurmuş oldu.
Çalkalayarak mal topluyorlar işte.
AYnen öyle.
Nasıl trade portföyümüz arada değişiyorsada uzun portföyün içindede şekillenmeler yapıyorum.
darbe dibinde 10.50 den almıştım. 14 gibi falan vermiştim.
72 bin dibinde iken başka bir portföy yapmıştım ve yazıcıyı bu portföye katmadım.
Ama bu demek değil katmayacağım. Ben yazıcıyı 14 lerden falan sattığımda endeks 77 falandı.
Uzunda mükemmel bir hissedir kendileri. Ama şu sıralar taktir edersinizki piyasada çok uçan kaçan kağıt var.
Bizde disiplinden kopmuş vaziyetteyiz. paso alsat :D
yoksa uzunda verdiğim hedefler hep geçerli. ama tabi oralara gitmesi yıllar alacak.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b8baa032b3.jpg
Sacro üstad geçen konuştuğumuzda senin dediğinin aynısı oldu kıracak gibi yaptı 1.16 dan döndü yine dediğin gibi :) asansörlere dayanabilmek için maliyetin düşük olması lazım demistin benim maliyet 0.92 yani dediğin herşey oldu en düşük 0.98 görüldü pazartesiden beri 1.01 geçemedi yalnız saatlik ve günlük rsi pozitif uyumsuzluk var 0.98 stop la beklemedeyim ama bu hacimlerle buralarda tutmasını neye yorabilirim burda tıkandım .
cevap vermesen de önemli değil büyüksün bu işin pirisin vesselam...:)