Brezilya hammadde ülkesi, bir de bizim başımızdaki gibi zırt pırt kriz çıkaran liderleri yok ki.
Printable View
Bizim vatandaş enflasyonu seviyor, aldığı şeyin fiyatının artmasından memnun oluyor. İnternet sitelerinde bakıyorum ben aldıktan sonra fiyat düştü, indirim oldu diye şikayet ediyor.
Memur, işçi ve emekli enflasyona endekslendi, daha yüksek açıklansın istiyor, iş adamı aldığı kredinin kuşa dönmesini istiyor, devlet sürümden kazanıyor alış veriş canlı olsun istiyor.
TL'de kalan 3-5 kişi kaldı onların dışında enflasyonun düşmesini ciddi olarak isteyen yok. Enflasyon düşüşü demek ekonominin durması ve büyük bir faturanın çıkması demek. Bunu bilenler paraları yurt dışına kaçırdı bu iş çözülmeden getirmezler.
Bugün yurt dışından getirmiş olabilirler...
Parası olan yurt dışına kaçırdı..
Parası olmayan kendisi kaçtı..
Bir kaç saf biz kaldık..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuan en ucuz yılanoğlu kaldı, enflasyon karşısında dolar tutanlar ağlamaya başladı
Gittiği yere kadar eskisi ile devam etmek lazım, ben bir tane yeni aldım windows11 yükledim henüz bir farkını görmedim.
Microsoft milleti çuvala sokmak istiyor, herkes windows'a geçince milleti sağacak belki.
Gerçi android ve iPad'de de eskilerine uygulama yüklenemiyor.
ABD çip işini alınca yeni versiyonlar çıkarır lisanssız olanları hepden çalışmaz hale getirir.