Zopayi fazla kaçırdık galiba:)
Printable View
Sümsük konya yine en arkada. Şimdi Bfren egen -1 olsun bizim adi konya -5 olur. YTD
Tavanı bizmasa rahat edemwzdi zaten. Bende ne zaman bozacak diye bekliyordum. Akşama kadar bile dayanamadi
Tavan bizdu diye coookk korktuk:)
3 u birden tavan. Bakalim kap kime gelecek:))
6li masadaki aday süreci gibi oldu. Skecte en taninmayani olsun demişlerdi. Sürpriz olanını. Burada sürpriz olan Konya. Acaba kap Konya yami gelecek:)
Nihayet... bu 3. haftaydı sanırım. İyice sıkmaya başlamıştı. Böyle daha keyifli izlemesi :) Yeni yıla da bu hızla gireriz umarım.
şu üçlünün birer pastasını verebilecek bir dost vardır sanırım şimdiden teşekkürler der yeşilligimiz daim olsun dileklerimi iletirim yav sürekli kırmızı göre göre azgın birer bogaya dönmüştük birazcık neşemiz yerine gelsin bari de kızmadan incitmeden gerçek verileri paylaşalım hele de birisinden iyi bir kap haberi de düşerse halaycı başını kuraya tabi tutarız mı yoksa gönüllü çıkarmı bekleyip görecegiz ben bu hafta bfren den en azından kayıtlı haberi bekliyorum yanına bir de ödenmişi ekleyip aradan çıkartalım derse patron bizlere iyi bir yılbaşı hediyesi vermiş olur eee bfrenin uzatmaları bitti egerki spk tekrar uzatmaya izin vermezse süper olacak bekliyorum heyecanla.