Bu da buna müsade eden devletin ayıbı.Ben gerekeni burada yazdım uyardım aklımın erdiğince.
Printable View
EPDK Başkanı Yılmaz: Sanayi kuruluşlarında elektriğin bedelinin Şubat'tan itibaren % 12 düşmesini bekliyoruz- Bloomberg HT
Çok merak ediyorum şu haberin peşine hadi bankalara veriyorsunuz anladık sanayii şirketlerine niye satış geliyor?
Bakın sayın devlet yetkilileri birileri bu işin iyice suyunu çıkartıyor. İş artık normal mecrasından çok ;
Birilerinin verdikleri malı aşağıdan alıp almamasına göre fiyat şekilleniyor artık. Bunu da artık zamana yayma değil gün içine kadar indirgediler.
Bakın bu artık yeni yatırımcıları geçtim uzun vadeli kemik yatırımcıları da rahatsız ediyor.
Bu işte market işine dönecek.
Sn.Zdx&Lunar Soul merhaba, aynı durumu ben de görüyor size katılıyorum. Yalnız boşa nefes tükettiğinizi düşünüyorum. Karşınızda kapı duvar, tık yok. Şunu kabul edelim, BIST artık manipülasyonun normalleştiği bir borsa olmuştur. Bizim gibilere de en azından koşullarda gerçek bir düzelme olduğunu görünceye kadar yol görünmüştür.
Bizlerin sesine kulak tıkayanlar bizleri seçeneksiz sanmasınlar. Onlar kendi aralarında tek kale maç yaparlar artık. Selamlar.
İşte olmasın bu kadarı da artık fazla ben yazayım da takmayan takmasın bizi.
Ortada fol yok yumurta yok marjlar gereksiz çok fazla. kesinlikle bu açık işi belli süre yasaklanmalı. Şimdi biri çıkıp yok piyasayı regüle ediyor falan fıstık diyebilir. hayır efendim adamın elinde malı yok neden benim elimdeki malın değerini belirleme hakkı olsun gücü yetiyor diye böyle saçmalık mı olur?
Yok açık piyasayı dengeliyormuş hadi oradan. Patron spekülatör el ele verip milletin elinden ucuza malını almak dışında hiçbir işe yaramaz bu açık yapılmasına izin vermek yatırımcıyı da kandırıyorsunuz niye İşlem hacmi artsın komisyonlar bonuslar indiragandi olsun diye.
İnşallah bunlar bir gün en üst makamın önüne gelir. ya da yukarıdan birilerinin canı yanar bir gün o zaman görürüm ben sizi.
Bu işlere Maalesef ancak bu şekilde dur denilmiştir hep.
Nasrettin Hoca'nin zamanindan beri hicbir sey değişmedi galiba
Kazanin doğurduğuna inananlar, öldüğüne inanmıyor :)