Sinan Oğan iki taraftan birisinden çok sağlam bir şeyler koparırsa bir ihtimal fikrim değişebilir ama ben sanmıyorum 2 tarafın da ZP'nin isteklerine yanaşacağını çünkü dediğim gibi iki taraf da globalist aparatı.
Printable View
Sinan Oğan iki taraftan birisinden çok sağlam bir şeyler koparırsa bir ihtimal fikrim değişebilir ama ben sanmıyorum 2 tarafın da ZP'nin isteklerine yanaşacağını çünkü dediğim gibi iki taraf da globalist aparatı.
KK'nın dışarıdan getireceği 300-500 milyar para çalınan paralar değil, globalistlerin TC'yi iklim anlaşmasına hazırlamak için hazırladığı bütçe büyük ihtimalle. Bunun sözünü veriyor. Bu parayı almak için söz veren adamn mültecileri göndermesi söz konusu bile olamaz. Borç alan emir alır.
ZP'yi ittifaka almamalarının sebebi de bu. ZP deyince sarımsak görmüş vampire dönüyor bu AB fonlarıyla yaşayan asalaklar.
Muharrem İnce unutuldu gündemden düştü gitti.
Kalan son 1 haftayıda Sinan Oğan ve Ümit Özdağ son ana kadar gündemde kalmaya ve medyayı kullanmaya çalışacaklar doğal olarak.
2 hafta sonrada verdikleri yada vermedikleri kararlada gündemden düşme sırası onlara gelecek.
Tam aksine çok şeyler olacak.
KK seçilir ise farklı bir yönetim anlayışı getirecek.Detaylarına gerek yok.Herkes biliyor.Yükü paylaşacak.
RTE seçilir ise tüm yükü gene üzerine aldığı vede yaşı günden güne ilerlediği için aynı performansı ve motivasyonu göstermesi çok zor,biriken ve ötelenen ve günden güne artan fiziki dış ticaret açığından gelen bir türlü düzelmeyen döviz ve ekonomi sorunları ile uğraşacak vede kendisi daha çok yıpranacak gözüküyor.
Benim bu ülkeden zerre kadar ümidim kalmadı. Hele bu meclis aritmatiğinde.
Zaten şu kız göreve başlasın(eylülde) gidip bahçeye yerleşecem, ne tv ne telefon. Hayattan kopacam. Komşu fln da yok. Hanımla üretip pişirip yer otururuz. Suyun tonu 27 kuruş, elektriği güneşten alıyorum. tavuğum arım da var.
Herkes kaderini yaşar yapacak bişey yok.
rte 69 kk 74.. rte yaşını aldı.. :p
gösteri zorlaştıkça..
arada sirk kazaları olur..
dur günlük stresimi de atayım....
has AKPlileri, kumpasçıları, madımakçıları vekil yaptınız vekillll..
iyi haftasonları.