Farklı görüşlerin yazılmasını tercih ederim
Rahatsız olan varsa engellemek bir tuşa bakar
Ben her görüşten faydalanmaya bakıyorum
Absürt bir görüşse nedenleri ile cevap yazın biz de öğrenelim
Uğraşamam diyen varsa dediğim gibi engelleyebilir
Printable View
Farklı görüşlerin yazılmasını tercih ederim
Rahatsız olan varsa engellemek bir tuşa bakar
Ben her görüşten faydalanmaya bakıyorum
Absürt bir görüşse nedenleri ile cevap yazın biz de öğrenelim
Uğraşamam diyen varsa dediğim gibi engelleyebilir
Örnek vermek gerekirse buradaki 2 gruptan birinde yer alan Uzunvade87 en iyi örnek olur herhalde
Hektaş sayfasının Serkalgo su idi,yani karşıt görüş bildireni idi.Ben,Oralet Osman ve Dudu abi dahil pekçok kişi neler söyledik kendisine,aynen burada Serkalgo ya söylendiği gibi.Bir şey bilmeyen boş adam dendi,hakaretler edildi.
Ama sonuçta haklı olan kim oldu bilin bakalım?
Bu arada ılımlı davranışları için Uzunvade87 yi tebrik ederim
Çok olgun davranmıştı
Dur abi gözlerim dolacak şimdi…
Hektas meselesindeki durum ile ford otosan meselesi çok farklıydı ama.
Ve ben şahsen orada çekincelerimi belirterek cıkmıstım yıllarca tuttugum ve temettü hissesi olabileceğini düşündüğüm bir şirket idi.
Serkalgo nun bozuk ifadelerinin hiçbirini de kullanmadım.Yani aşağılayıcı hakaret edici vs.
Hektas ta gene sorun yok.
Hektas taki tek sorun yönetim sorunu.
İş alanı vs cillop gibi bir alan.
Askeri alan ve tarım alanı bitmez alan ve önğmüzdeki yıllar daha da önem kazanacak.
(Yanlıs yazar kelime atlarsam kusura bakmayın)
Ford otosan özelinde sn serkalgo artık hakaret vari yazıyor.
Çin bir tehlike mi evet
Hangi sektör için değil ki?
Otomotiv için daha büyük tehlike mi diğer sektörlere göre?
Evet
Bunları biz bugün öğrenmedik şahsen ben çin tehlikesini çok önceden okuyup duruyorduk sagda solda.
Hatta yarın bir arkdasımla buluşacagız adam çin de ticaretle uğrasıyor.Sizlerin de takip ettiği bizlerin de takip ettiği bir mesele bunlar.Biz oturunca arkadaslarla iş alanında ise 10 dk sonra başlıyoruz iş konusmaya zaten ben konusmasam da anlatıyorlar.
Velhasılı kelam ford özelinde yatırımların yapıldıgını otosan özelinde yatırımların yapıldıgını rekabet gücünün yüksek oldugunu düşünüyorum.
Bunun böyle olmadıgını görürsem de satarım.
Ancak bugün koc holding in yöneticilerinin 20 yıl öncesinden çin yükselişi ile ilgili farkındalıklarının oldugunu ifade edeyim biliyorum okudum duydum.
Dolayısıyla hazırlıksız yakalanma rekabetlerinin olmadıgını düşünme noktasında değilim.
Serkalgo nun yaptıgı boş iş.
Her gün gelip gidip buraya olumsuzluk pompalayıp arada hakaret de ediyor.Tarzı o olabilir.
Hektas eregli isdemir şişe ismen bu şirketleri akıllı bir patrona ver abi bu şirketler uçar.
Ordaki yasananlar yönetimsel hatalar.
Aynı düşüncelerimi sabancı holding iştirakleri için de söylüyorum.
Sadece koç ları mı begeniyorum.
Hayır var birkaç aile isimlerini anmıyım şimdi.
Demem o ki abi Türkiye de yatırım zordur.
Serkalgo ne bekliyor bizden onu anlamadım ben.
Şahsen taraf olmak istemem de ben payımı tutuyorum yanılabilirim hata da edebilirim işler değişebilir de basar satarız daha önce de söyledik bu hepimiz için geçerli.
Serkalgo ne istiyorsa söylesin ben şahsen kendi adıma söyleyeceğim😀
Yıllarca command and conquer oyunları oynadım
Dune ve Tiberian sun oyunlarında hayali müttefikler ve düşmanlar vardı. Red alert serisi amarika ve Sovyetler üzerinden gidiyordu, müttefik ülkeleri de çok iyi işlemişlerdi oyunda. İranın nükleeri, g. Kore'nin uçak teknolojisi falan.
Sonra generals diye bi oyun çıktı, yine amarika vardı başrölde. Ama düjmanlar GLA yani araplar ve Çin!
2000lerin başıydı, Çin'in özel birimleri, teknolojisi ve özellikle kaba kuvveti meşhurdu.
20-25 yıl öncesinden geleceği görebilen oyun geliştiricileri ve senaristler varmış demek ki :)
O zaman buradan herkesten şunu rica ediyorum.Hakaret olmadan her türlü görüşlerimizi yazalım.En uç noktaya yani şirket batacak veya şirket Nvidia gibi uçacak derecesine kadar yazalım.Ama dediğim gibi hakaret olmadan.
Hakaret ederek hiç kimse kendini mutlu edemez.Ya savunma amaçlı yapmıştır ya da ilk kez o hakaret ediyorsa psikoloji bozuktur,o şekilde dışa vurur.
Şimdi birisi veya birileri diyecek ki bana hakaret ettikleri için ben de hakaret ettim.Bu anı başlangıç kabul edelim o zaman.Şu andan itibaren hakaret olmadan her türlü görüşümüzü yazalım.Tatlı espriler yapsak daha eğlenceli olur.Oralet Osman'ın şakaları gibi
Boş adamın forum hayatı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c5e9fc0a23.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iş yatırım FROTO İÇİN için 1.510,00 TL hedef fiyat ile al vermiş. Hadi hayırlısı