Ben sattım ya gider diye boşa demiyorum ilk gün hacım yapıyor. Yarın % 10 üstü yapması gerek. Son sattığım 5 hisse sağlam gitti.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben sattım ya gider diye boşa demiyorum ilk gün hacım yapıyor. Yarın % 10 üstü yapması gerek. Son sattığım 5 hisse sağlam gitti.
Öncü girişimi kasasında ki nakit le aldi. Ondan bedelli diyor. Hissedardan para çıkmıyor. Fena değil öncü esas faaliyeti iyi getirisi var.
diablo hala senin sattığın yerlerde sürünüyoruz sattın ama gözün hala burada almak istiyorsan kaçırmış değilsin.Yatırım tavsiyesi değildir.
Günlük pastayı verecek varmi
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fec80e09a4.jpg
Daha garanti de 350 bin üstünde lot var. Ve 2 günde 130 bin sattı. En büyük satıcı. Biri 1 mil tl alım yaparsa sağlam gider. Tahta yi is yatırım ve Alnus azda olsa toparliyor
Unutmadan takaslar bir arkadaştan alinti
Satın bakalım elinizde ne kadar kaldıysa artık.Sonu geldi elinizdeki avucunuzdakinin.Dobur gibi zararda olan bir grup hissesi 4'ün üstündeyken daha ne kadar tutabileceksiniz.Piyasada halka açık kısmı topu topu yaklaşık 6 milyon lot.Bunun bence en fazla 1 milyonu satılıktır.Bir gün altınızdan çekecekler o bir milyon lotu.O zman göreceğim sizi.YTD.