allah rahmet eylesin,
Printable View
[QUOTE=ayvagobeknuri;6437884].[/Allah Rahmet eylesin Nuri Bey Abi…Başınız sağolsun.Bir dünya bitiyor , diğer dünya başlıyor , günahlarımız af olur inşaallah. Dua edicem abi…
Ayva üzüldüm.
Allah rahmet etsin
Allah sabirlar versin
Insan babası ölünce büyür.:(
Ben 2014 aralık ayında buyudüm..
inna lillahi ve ileyhi raciun...
Allah sizlere sabırlar versin başınız sağolsun
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin başınız sagolsun...
Dostlar sağolsun...Herkesten Allah razı olsun...
Aywaaa...!
Adresini bilsem gelir,
seni berbere getirir,
traş ettirirdim..
aman diyim bana traş deme... sakallarımı geçen bayram düzelttirdim saçlarım uzun... kurban sonrasında da tekrar sakallarımı düzelttirmeyi düşünüyorum... muhtemelen önümüzdeki yıl adresimi değiştirmiş olacağım... biline ola ki beni de hesaplarsınız diye yazdım...
bu arada sn nuri yapabileceğimiz bir şey var mı? her ne kadar düğün el ile deseler de cenazeler de el ile kalkar ve ele karışmadan acı hafiflemez...
Alıntı:
Aywaaa...!
Adresini bilsem gelir,
seni berbere getirir,
traş ettirirdim..
Abi zaman geçti aslında, 3 aya yaklaşmıştı, ben de atlattım demiştim, ama tam 17 gün önce feci bir rüya gördüm.Alıntı:
aman diyim bana traş deme... sakallarımı geçen bayram düzelttirdim saçlarım uzun... kurban sonrasında da tekrar sakallarımı düzelttirmeyi düşünüyorum... muhtemelen önümüzdeki yıl adresimi değiştirmiş olacağım... biline ola ki beni de hesaplarsınız diye yazdım...
bu arada sn nuri yapabileceğimiz bir şey var mı? her ne kadar düğün el ile deseler de cenazeler de el ile kalkar ve ele karışmadan acı hafiflemez...
Darmadağın oldum. İnsanlar ölümsüzdür.
Toparlanırım. Çok teşekkürler.
ben sana demiştim gel bizim saflara katıl diye... akıllı adamlar ya bizim yollarda uslanır ya da akıldan olurlar :) ...
tabiri de rüyayı da özelden yazarsan belki yardım edebilirim. ama yukarıda söylediğimi unutma. tabir üzerine tabir olmaz. adıyaman hususunu da böyle düşün. ayrıca senin gibi ( kusura bakma sen dediğim için samimiyetten dolayı dediğimi düşün lütfen) aklı biraz önde giden insanlar özel ilgiye tabi olmalıdır diye düşünürüm...
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn
Kur'an-ı Kerim'in Bakara Suresi'nin 156. ayeti. “Biz Allah için varız, ona ulaşmak ve teslimiyet için yaratıldık, mutlaka ona geri döneceğiz ve ulaşacağız.”
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Başımız Sağ olsun,,,,,,,,,,,,,
Ayvagöbekli Nuri Bey Abi BURSA ya geldiğinde haberimiz olsun ağırlamak isterim sizi , abi bir de EKONOMİ yi nasıl görüyorsun? Sermaye Akımı olcak mı ? Hedefimiz ne olmalı , aydınlat bizi abi …
Abi bizim ekonominin finans ayağı yıkılmak üzereydi. Benim hesabıma göre, aylık 7 milyar dolar taze paraya ihtiyaç var. ''Bıyıklı yabancı'' hariç, onlar girer, çıkarlar. Manisa'daki fabrika yangını biizim reel ekonomiyi gösteriyor. Reel ekonomi kredi diye inliyor. Ama kredi faizleri %40'ların üstünde. Onu da bulabilirsen.
Tayyip Ağam, yapılabilecek en iyi hamleyi yaptı ve Hafize Kızı, MB'sının başına getirdi. Hafize Kız çok akıllı, bugünkü hamle çok iyiydi. Beklenen faiz artışı yapılsaydı, fabrika yangınları çoğalırdı. Faiz artışı yapılmasaydı, bizim ponzi finans sitemi şuan yıkılmıştı.
Döviz krizi, ödemeler dengesi krizi, bono krizi hepsini sırayla yaşardık. Hem de daha önce görülmemiş bir biçimde.
Hafize Kızım; Serefad burunlu Sabetayım... Kılıçdaroğlu- Davudoğlu gibi kıçı kırık Karaim değil bu kız. Onların da faydaları var da Hafize Kız A takımından. Her zaman yazdığım gibi iyi ki varlar...
Dolar şuan 25-26 arasında, sarsıntı devam etse de toparlanacaktır. Enflasyon beklentisiyle borsayı aldılar.
Hafize Kız akıllı abi, ben güveniyorum. Toparlayacaktır. Mehmet Şimşek de şöyle söylemiş:
Kesin olan şu, enflasyon yüksek olacak. Hedef, fazladan kazanmak değil de eldekini korumak olmalı.Alıntı:
Bakan Şimşek: "Fiyat istikrarına giden yol kademeli ancak kararlı olacaktır".
Olunabilecek en defansif pozisyonda olunmalı...
Prigozhin'in açıklamaları vardı bugün. Sosyal medyada bu açıklamalar ''darbe girişimi'' olarak yorumlanıyor. Ben Bakhmut çatışmaları sırasında, yine Prigozhin'in küfürleri sıralarken, bir ay önce ''darbe girişimi'' diye yazmıştım.Alıntı:
Anton Gerashchenko
@Gerashchenko_en
A military base is on fire in Moscow region - a video was shared on social media.
Ama şuan sanmıyorum. Bu işin içinde başka bir iş var.
Rus Ordusu içinde birilerini harcayacaklar...
Spetsnaz'ın Rus Savunma Bakanlığında kontrolü ele geçirdiği bilgisi var.
https://sputniknews.com.tr/20230623/...072806374.htmlAlıntı:
Igor Sushko
@igorsushko
🚨 Special Operations Forces (SSO) commanded by Major General Valery Flustikov have taken over control of the Ministry of Defence headquarters on Frunzenskaya in Moscow. Right now, there's no way of knowing whose side he is really on: Shoigu or Prigozhin. Probably "wait & see."
Alıntı:
Rus devlet televizyonunda özel yayın başladı: Progojin’in yayınladığı görüntüler sahte
Rus devlet televizyonu Pervıy Kanal’da bir süre önce duyurusu yapılan özel yayın başladı. Yayın sırasında, Prigojin’in, Wagner’in cephe gerisindeki bir kampına Rusya Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlendiğini iddia ettiği saldırının ‘kanıtı’ olarak yayınladığı görüntülerin sahte olduğuna ilişkin bilgiler paylaşıldı.
Prigojin’in bu iddiasını Rusya Savunma Bakanlığı tarafından da yalanlanmıştı.
Alıntı:
Rusya Savunma Bakanlığı: Kiev rejimi Prigojin’in provokasyonundan yararlanıp Bahmut yakınına güçlerini yığıyor
Rusya Savunma Bakanlığı, “Kiev rejimi, Prigojin’in nizamı bozmak için gerçekleştirdiği provokasyondan yararlanarak, güçlerini taktik önemi olan Bahmut yakınlarına yığmaya başladı. Rusya ordusunun güney cephesi güçleri, düşmana hava güçleri ve top atışlarıyla saldırı düzenliyor” açıklamasını yaptı.
Şayet bir nükleer silah patlayacaksa, bunun ilk hangi ülkede patlayacağını biliyorum.Alıntı:
01:22 24.06.2023
Rusya Genelkurmay Başkanlığı’nın Askeri İstihbarat Direktör Birinci Başkan Yardımcısı Korgeneral Vladimir Alekseyev de Wagner savaşçılarına şu çağrıyı yaptı: “Niyetiniz her ne olursa olsun yaptığınız şey ülkenizi ve Devlet Başkanı’nızı sırtından bıçaklamaktır. Böyle bir provokasyonu ancak düşmanlar gerçekleştirebilir. Sizlere kendinize gelmeniz için çağrı yapıyorum ve emirlerin sadece Başkomutan (Devlet Başkanı Vladimir Putin) tarafından verilebileceğini hatırlatmak istiyorum.”
İngiltere'de patlayacak...
Dmitri
@wartranslated
General "Armageddon" Surovikin published a video calling Wagner to "obey the Supreme Commander".
"I have just returned by the order of the Ministry of Defence from the zero line, where our forces, our commanders, our soldiers, volunteers carry out the objective, fighting the superior enemy forces to death, take casualties, but stand on their positions.
I appeal to the leadership, commanders and fighters of PMC Wagner: Together with you, we walked a difficult path. Together with you, we fought, we took risks, we took losses, but overcome together. We are of the same blood. We are warriors.
I call on you to stop. The enemy is waiting for our internal political situation to aggravate. We shouldn’t play into the enemy’s hand in this difficult time for the country."
It needs to be done before it’s too late: to obey the will and order of the people-elected President of the Russian Federation. Stop the columns, and return them to their permanent positions and places of concentration.
To solve all problems with civil means only under the leadership of the Supreme Commander of the Russian Armed Forces.
He is being slowly ****ed by other high-ranking commanders of the Russian army in similar videos.
#SONDAKİKA
🔴 Rusya'da internet erişimi kısıtlandı.
#SONDAKİKA
Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeni Prigozhin, yeni bir açıklama yayınladı.
▪️“Rus devlet sınırlarını aşıyoruz, şu an (Ukrayna’dan) Rostov şehrine giriyoruz.”
▪️“Sınır muhafızları kenara çekildi, biz çocuklarla savaşmayız.”
▪️“Biz çocuk öldürmüyoruz, (Savunma Bakanı) Şoygu çocuk öldürüyor.”
▪️“Sonuna kadar gideceğiz. Karşımıza kim çıkarsa çıksın hepsini ezeceğiz.”
Sonuçta paralı savasiyorsun, neyin adamlığı,çok garip,karşındaki devlet çukurunu hazırlamıştır bile.
:)))Alıntı:
Hafize Kızım; Serefad burunlu Sabetayım...
https://www.politikyol.com/yahudi-bu...medium=twitter
Alıntı:
Yahudi burnu
Bence bu yazı, üstü kapalı Hafize kıza yazıldı. Dünkü hamle sonrası, falan filan işte.Alıntı:
Bartolomeo Veneto’nun “Venedikli Yahudi bir kadının portresi” isimli eserinde kadının burnunun açıkça bir Yahudi burnu olmamasına rağmen, devrin güzellik standartlarının dışında olduğu ve “farklı” bir burna sahip olduğu görülmektedir. Yine buna çok açık bir örnek, Rembrandt’ın “Yaşlı Yahudi” portresidir. Resimdeki ihtiyar adamın burnu neredeyse çerçeveden çıkıp bize doğru uzanmaktadır.
Bir başka örnek, kimin tarafından çizildiği bilinmeyen, Yahudi banker Daniele da Norsa ve ailesi eseridir. Burada tüm aile bireylerinin Yahudi burunları mevcuttur. Burada Yahudi ailenin ifadeleri, ten renkleri, burun yapıları ve bakışları hep bir öteki vurgusunu taşımaktadır.
https://www.ntv.com.tr/galeri/dunya/...y0CUQUc8Wo_VSwAlıntı:
Almanya’da yaşanan Solingen hadisesini yeniden hatırlatayım. Orada Türkleri yakmayı kebap yapmaya benzeten zihniyet, neredeyse bir asır önce Yahudileri gaz odalarında öldürüp, fırınlarda yakmıştı.
https://i.hizliresim.com/r7i3v8r.jpgAlıntı:
'Yahudi burnumla gurur duyuyorum'
ABD'li oyuncu Lea Michele, Hollywood'un oyuncular üzerinde kurduğu "görüntü baskısına" rağmen Yahudi burnu ile gurur duyduğunu söyledi.
Alıntı:
Şayet bir nükleer silah patlayacaksa, bunun ilk hangi ülkede patlayacağını biliyorum.
İngiltere'de patlayacak...
https://i.hizliresim.com/94a2y72.jpgAlıntı:
Armed Forces Day 🇬🇧
@ArmedForcesDay
·
54d
It's Armed Forces Day today!
Wherever you are, whatever you're doing, have a great day celebrating the work of our brilliant Armed Forces. #SaluteOurForces
Tam da bugün...Sabır taşı olsa çatlardı. Putin acaba gerçekten mehdi mi?
https://i.hizliresim.com/ennte0v.jpg
Sabahtan da bu haber vardı. Sadakat vurgusu var.Alıntı:
BNO News
@BNONews
UK Defense Ministry: "The loyalty of Russia's security forces ... will be key to how the crisis plays out. This represents the most significant challenge to the Russian state in recent times"
OSINTdefender
@sentdefender
The Russian-Appointed Governor of Crimea, Sergei Aksyonov has stated that, “The Crimean People and Security/Military Forces across Crimea are with President Putin.”
https://twitter.com/sentdefender/sta...44025373466625
Alıntı:
OSINTdefender
@sentdefender
A Russian Air Force Ka-52 “Alligator” Attack Helicopter is now known to be Responsible for Bombing the Oil Refinery and Depot in the City of Voronezh indicating that this was likely done to prevent its Capture by Wagner PMC Forces which are Advancing on the City from the South.
FSB:
We call on the Wagner fighters not to make irreparable mistakes, to stop any forceful actions against the Russian people, not to carry out the criminal and treacherous orders of Prigozhin, to take measures to detain him.
https://harici.com.tr/putin-bu-ulkem...-bir-darbedir/
Alıntı:
Putin: Bu, ülkemizin ve halkımızın sırtına vurulmuş bir darbedir.
Alıntı:
Bu yüzden birliğimizi parçalayan eylemler özünde kendi halkından, şu anda cephede savaşmakta olan silah arkadaşlarından irtidad etmektir. [Putin gerçekten de bu esasen teolojik kavramı kullanıyor; ama Rusçada dini anlamından başka en yakınlarına ihanet de demektir. — H.Y.] Bu, ülkemizin ve halkımızın sırtına vurulmuş bir darbedir.
1917’de ülke Birinci Dünya Savaşı’nı verirken Rusya’ya indirilen tam da böyle bir darbeydi. Ama ülkenin zaferini çaldılar. Entrikalar, didişmeler, ordunun ve halkın arkasından siyasetçilik büyük sarsıntılarla, ordunun yerle bir olmasıyla, devletin yıkılmasıyla, devasa toprakların kaybıyla sonuçlandı. Sonuçta da iç savaşın trajedisiyle.
Ruslar Rusları öldürdüler, kardeşler kardeşlerini, bencil menfaatleri ise her türden siyasi maceracılarla ülkeyi bölen, paramparça eden yabancı güçler elde ettiler.
Bunun tekrarlanmasına izin vermeyeceğiz. Hem halkımızı hem devletliliğimizi her tür tehdide karşı savunacağız. İçeriden ihanete karşı da.
Bu işe işaallah Çeçenler bulaşmamıştır.Alıntı:
Rusya’nın başkanı ve başkomutan olarak, bir Rusya yurttaşı olarak ülkeyi savunmak, anayasal düzeni, yurttaşların can, güvenlik ve hürriyetini korumak için her şeyi yapacağım.
https://twitter.com/MarioNawfal/stat...67804317003776
Linkte video var. Vahim. Acaba Rostov'u ele geçirebilirler mi?Alıntı:
Mario Nawfal
@MarioNawfal
🚨BREAKING: Wagner Chief is shown casually meeting commander of the Southern Military District as well as the Deputy Defense Minister.
This is a VERY serious development as is shows HIGHLY SENIOR members of the Russian Military collaborating with Wagner in this apparent coup.
The Southern Military District contains a QUARTER of the Russian military, significantly increasing the forces under Wagner Chief Pregojin.
It is important to note Pregojin is armed while the other officials are not, and Pregojin is surrounded by his Wagner forces.
Prigozhin also just threatened to take control of Rostov and head to Moscow if he is not handed over the Minister of Defense and the Chief of Staff.
Prigozhin said in a statement earlier that the Russian military are ****ing the Wagner Group as they greet their convoy.
In an audio recording , Prigozhin claimed that "where soldiers meet us, the Russian Guards and military police, they wave their hands cheerfully."
Kadirov 1 saat önce açıklama yapmış. Açıklama şöyle:
Şimdiye kadar beklediğine göre; sıkı pazarlık yaptı ve büyük kopardı. Artık Kadirov ve Çeçenler, Rusya içinde çok önemli hatta en önemli operasyonel güç oldular. Bravo...Alıntı:
Kadirov açıklama yaptı:
"Çeçen Cumhuriyeti'ndeki Savunma Bakanlığı ve Rosgvardiya’ya bağlı Çeçen askerler şimdiden gerilim bölgelerine doğru yola çıktı. Rusya'nın birliğini korumak ve devletini korumak için her şeyi yapacağız. İsyan bastırılmalı ve bu sert önlemler gerektiriyorsa biz hazırız."
Yeni Şafak
@yenisafak
·
4d
Wagner’ın Moskova’yı ele geçirme ihtimaline karşı Moskova’daki komuta merkezleri ve üst düzey kurumları St.Petersburg’a taşınıyor.
Prigozhin, Putin'in açıklamasına yanıt verdi:
"Cumhurbaşkanı vatana ihanet konusunda çok yanılıyordu. Hepimiz ülkemizin vatanseverleriyiz. Savaştık ve savaşıyoruz ve başkanın, FSB'nin veya onun gibi birinin isteği üzerine kimse teslim olmayacak.”
#Prigozhin ayrıca Rus yetkilileri, "Wagner" PMC'nin savaştığı Afrika'ya yardım etmek için gönderilen tüm parayı çalmakla suçladı.