-
Bu kan emiciler diyor ki, elinizdeki malları satın buralardan biz alalım götürelim yukarılara. 0,99 yaptık oradan vereydiniz vermediniz süründürürüz diyorlar. Akıllı olun bir daha yukarı yaparsak oralardan verin gidin. Hamama kadar yolunuz var kan emiciler. Elimdeki malı size vermeyeceğim. Benim için buraya bağladığım para yok hükmündedir..
-
Valla kardaş birkez daha yukarı yapsınlar hisseleri onların olsun. Geçtim 99'u 80'e razıyım. Bu kadar çamurluk olmaz. Namı var diye 4'ten hisseye girdik, bu kadar küçülmezler dedik, biraz ticaret ahlakı vardır dedik, Biz dedikçe adamlar batık şirketi kakalayıp iki yıl sonra kapattılar. 6 Yıldır yapmadıkları kalmadı. Babaları bunları böyle mi yetiştirdi merak ediyorum. O yüzden biraz yükselsin alsın hisselerini başına çalsın.
-
Sn ykselbey, zaten bir çok kişi sizin durumunuz da. Bu durum açık ve seçik. Bunu tahtanın sahibi de biliyor. Fakat halen diretiyor buralarda. Sabrı tükenip satacakları test ediyor gibi. Yapacağı basit 3-4 tavan serisi ile herkes dökülecek görünüyor. Artık para kazanmayı değil az zarar ile burayı terk edip gitmeyi düşünüyor herkes..
-
Yemedi bugün.. nasıl olsa 0,52'de 6600 satış var diye sadece alış girdim.. 18:08'de satışı sildiler sanırım, eşleşme olmadı :)) ...
-
Taban elliler oldu. Bir süre oyalanmadan sonra gelecek bir iki haberle doğru bir üstüne gideriz herhalde. E bunlar bir yapmışken orda da bırakmayıp 2 yaparlar herhalde.
-
Milletin sesini soluğunu kesti. Ne ş...... bir hisseymiş ya. 6 senedir ömrümüzü yedi. Hala bekliyor.
-
-
Satışa 34 bin küsür koyan arkadaş buradaysan eğer ; satış emrini serbestten vermişsin..yanına bir o kadar daha serbest satış girince çok rahat taban oluyor..