1.seans kapanış 0,96 senaryoya göre sabah 1.05-6 yaptırıp verdiği günlükçüşeri dökmesi gerekiyor..
1.00 dan hangi ky satacak herkes zararda burdan ancak alım yapar bu da daha süzülme ihtimalini gösteriyor.
Yataya sardı artık
Printable View
1.seans kapanış 0,96 senaryoya göre sabah 1.05-6 yaptırıp verdiği günlükçüşeri dökmesi gerekiyor..
1.00 dan hangi ky satacak herkes zararda burdan ancak alım yapar bu da daha süzülme ihtimalini gösteriyor.
Yataya sardı artık
2011 civarında ,metro hissesinde, galip hapiste yatarken işlem yapmaya başladım,( güzel para kazandırdı saolsun :) ) dava dosyalarına varıncaya kadar takip ettik, fırıldaklarını yaşayarak öğrendik, burda anlatsam 50-60 sayfa yazmam lazım. şimdi bedelli başvurusunun spk tarafından sonucunu bekliyecek, bu aradada şirketin sahipleriyle pazarlık yapmak ister. yani fiyat artık çok oynamaz.Galip hakkında aşağıdaki link te biraz bilgi var :one:
http://www.radikal.com.tr/turkiye/se...palim-1085589/
Ortada eşşek mi kaldı.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amaç 1 altına getirmekmiş bizde 1.40 -160- 2.00 li rakamlardan balıklama atlıyormuşuz vah vahh
Denyo,i...nin kağıdı dün 1.36 sürtüyordun,p...ç
öglene kadar bir cacık olmaz dedim ve köpegimi gezdirmeye çıktım dolaştık geldim ortalama 100 gitmiş işlem hacmide 7 küsür yine şüpelendim oyun devam ediyor gibi
bir iki siteye göz atım dedim bu yeni nesilin yorumlarına hayran olmak elden degil biri almayın aldıkca açıkcılara mal veriyorsunuz diyor biride tavana alış yazmayın diyor garip yorumcular ufak ufak alsalar bile gerçekten açıkçı varsa topukluyaçak bunlar satış yazmıyor tam tersine hisse topluyor diye bır istatistikte okudunu yazdıgını en az anlıyan bizim çocuklar yazıyordu eeeeeeeee doğruymuş