Geldiğimiz noktada şirket için olabilecek kötü durumlar fiyatlandı.Bundan sonrası bilançonun düzelme safhasıdır.Bunu böyle görmekte fayda vardır.Kur farkı zararı, üretim artışı ile absorbe edilebiliyor bunu gelen 13.5 mily. zarardan anlıyoruz.
Printable View
Geldiğimiz noktada şirket için olabilecek kötü durumlar fiyatlandı.Bundan sonrası bilançonun düzelme safhasıdır.Bunu böyle görmekte fayda vardır.Kur farkı zararı, üretim artışı ile absorbe edilebiliyor bunu gelen 13.5 mily. zarardan anlıyoruz.
Kurda geçen 3-4 gün önceki gibi bir hareket olmaz ise 31/03/2018 sona erecek 2019 1. çeyrek kar açıklayacağı kabak gibi.
ortada.
Liman faaliyetleri, Söke ihracat, Enerji fiyat artışlar ve üretim miktarı....
özelikle ihracat yaptıkları sürece borç da ciddi azalmalar göreceğiz.
Birde yeni bir daha açıyorlar MENDERES .... E işler demek ki iyi gidiyor...Yeni yatırım düşünebiliyorlar.
Sökeden raylı sistemle klinkerin LİMAN taşımanın başlaması artı yönler....
Tek Sorun patronun tahtaya HG yapmaması. Bilanço düzelince piyasa tepki versin diye oluruna bırakmışlar gibi.
ytd.
Saygılar,
Son olarak şunuda söylemeden edemeyeceğim.Birileri grafikte görünen o tepelerden sattıklarını( nasıl bir kandırılışsa her defasında kabullenememe durumu yaşıyorum)alacaktır.Benim fikrim böyle
Yatırım tavsiyesi değildir.
Oyak ın yaptığına bak..Bu fiyatlara bir kamyon mal veriyor.Nerededen aldın da buraya veriyorsun.
Anlaşıldı. ekranı kapattıracaklar bize.Bol güneşli günler.
birileri 2,20 yi görecek diyordu BADİ di galiba tebrik etmek gerekir.2,20 ninde altını gördü bravo.
ytd.
Saygılar,
Olmadı ama tahta tamam topic kısmını pek iyi işleyememişsiniz.Tüh dövizde gevşedi.
Biri itibar mı dedi? Artık o yerlerde sürünmüyor.yerin yedi kat altına girdi.neyse,cehennemin dibine kadar yolu var.odunu ve ateşi bol olsun.