Printable View
Sabah sınav var, içenlere afiyet olsun...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Içme su zıkkımı diyoruz, ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz!:vk: Bırakalım mı, bırakayım mı..?
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bırakalım mı, bırakayım mı..? Beni karistirmayin yahu, ben sizin icin demistim.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Beni karistirmayin yahu, ben sizin icin demistim.:he: Sofra toplantısı yapınca, ben olmayınca, kederden içemezsin.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Sofra toplantısı yapınca, ben olmayınca, kederden içemezsin.. :kahkah: O zaman damnat yahu, o kadar da degil.
Alıntı: Originally Posted by guneysu Sofra toplantısı yapınca, Mayıs geliyor havalar ısınıyor kimseden toplantı için bir ses yok :notr:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Mayıs geliyor havalar ısınıyor kimseden toplantı için bir ses yok :notr: Mayis ramazan yahu, vay zindiklar vay!:vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Mayis ramazan yahu, vay zindiklar vay!:vk: Mayıs gelmeden yapmak lazımmış demek :notr: Haziran ortası da olabilir aslında :he: