Hangileri o hisseler ? 2 - 3 ad.ornek verirmisiniz ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hangileri o hisseler ? 2 - 3 ad.ornek verirmisiniz ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fon işi hisse senedinden dahi kötü oldu. Değişken Yatırım fonlari batırdı bizi resmen ! Hergün düşmeye programlanmislar sadece ! Adi herifler nasılsa kendi paraları değil umurlarında mı..
her devranin bir yatirimi var bu devranin yatirimi parani cekip uzaktan bakip cay icmektir! tabi 6.10 da dolar almissim onceden o baska soz. yazmistim 6.25 i gecerse 6.55 kesin. dunya kaosdadir dostum hisse nedir fon nedir. ocakta tte ve tcd ni sattim gitti burada da yazdim satin ne varsa. tabiki gecen yil 2 kat veren bir sey bu yil 4 katta ala bilir. degiskenin de riski 7 dir ve hatta para batsa bile hic bir sey yapamazsin. degisken adi da yalan! her neye yatirsaydin gecen yil zaten 2 kat degil 4 katta bile verermis.
degisken yani bu durumlarda viopta agir short acmak! 10 tane hisse al saklani bende biliyorum zaten!
Dun altin ve gbp ye dikkat cekmistim demi?
İkisi de yukselen tek emtia durumunda
Günaydın viop ne durumda bakabilir misiniz?