matriks...
Printable View
15-10-2020, 02:35 #140 Avatarı karar_anı karar_anı is offline
Gümüş Üye
Duhul
Feb 2017
İkamet
istanbul
Gönderi
6,489
XU100_ tepe noktasına bir adım kaldı. aceba geçecekmiyiz, geçemeyecekmiyiz, diye herkesi bir heyecan sardı bu doğru olayın farkında olan herkes haklı ama,
XU030_ bariz alımda ve daha gidecek yolu var. dolayısıyla xu100 endeksinide peşinden sürükler. sadece piyasayı terse getirmiş görüntüsü vermek için, satışa döndük görüntüsü verebilirler. bence kırmızıya aldanıp korkmaya gerek yok. ancak hisse bazında kendinden kaynaklanan sıkıntılar olabilir...
ben bu mesajı başka bir sayfada çok önyargılı bir mesaj olarak algılanabilir olmasına rağmen balık bilmezse halik bilir diye yinede yazmıştım... ee.. şimdi niye alıntılıyorsun diyen olabilir. bunuda siz düşüneceksiniz. övünmekmi? geçin o işleri.. daha emekli olmadım...
başlıyor dowun son çıkış dalgası.
ekim sonuna kadar sürer.
bistde halen kısa vade dönüş işareti yok bende.yukarı devam.
10gün daha sürebilir o da.
satışları kasım ayında bekliyorum.
sonuç olarak şunuda yazayımda adet yerini bulsun... sadece xu100 endeksini dikkate alarak bir karar verilemez. ne zamanki güçler eşitlenmeye başladı olayın ciddi olduğuna karar verilebilir. akıl vermek gibi oluyor farkındayım ama, ne ysapayım bende yoğurdu böyle yiyorum. üzrimemi dökerek yiyeyim:)
TRT Haber Canlı
@trthabercanli
·
1h
#SONDAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fatih gemimiz önümüzdeki ay yine Sakarya gaz sahasındaki Türkali-1 kuyusunda sondaja başlayacak. Elimizdeki veriler Türkali-1 kuyusundan da önemli ve verimli keşif haberleri alabileceğimize işaret ediyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi