Lemon ve Blueberry arkadaşlar bir el atar.
Printable View
Ekonomin içine siyaset girdi ve hükümet dünya piyasası ile kavga etti. Şuan hiç bir devlet aracı kurum Türkiye'ye güvenmiyor. Tabi gelenler de sınırlı olacak. Ben grafik okumayı bilmiyorum. Saatlerce ekranda kalıp ne yapacağımı bilemiyorum. riskli şirketleri araştırıp günlü endeks üstü getiri %10 araştırmamam. ben paramı korumak istiyorum. %3 aylık portföy büyüklüğüne razıyım
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AES petrol opsiyon ve forwardları içeriyor.
Spot ürün yok dikkat edin.
AES de başka bir heyecan, skora koşmadan olmaz tabi.
Haklısınız fon porrfoy içeriğine baktım İngilizce bildiğim kadarıyla portf9tde şunlar varEurobond, Brent petrol, fuel oil,bakır,çinko,nikel, gümüş,doğalgaz, bazı metaller var ama anlamadimEk 27328
Adam niye getirsin borsaya parasini 6.95 -7.25 maliyetlerle borsaya yeni sicak para girisini yapti sen bir kararla kuru azdirdin belki bilincli yaptin adamlarin stoplayacak zamani bile olmadi kulliyen zarar yazdi yeni girisleri eski maliyetlerini kusana kadar sattilar dengeleyebilmek icin aptal mi bu adamlar sen fon yoneticisi olsan yer misin bir daha bunu ?
Sonra bize sicak para girisi olmuyor niye olsun ongorulebilirlik yok piyasanda riskin kendi sinif ulkerine gore negatif ayrismis para birimin negatif ayrismis bir de uluslararasi platformlarda algin negatif. Ulke yonetiminde senkronizasyon yok iktidar desen zaten Allah lik bitmis okeye donuyor artik sozler kiyafetsiz elestirmeye bile degmez muhalefet desen populizimin doruklarinda yasiyor belki bir umut olut diyoruz ama hepsi birbirine benzemezlerin bu iktidari devirmeden oteye projeleri yok gibi adamlar vergi borclarini silecegiz kredi borclarini silecegiz diyor hayirdir kimin parasi ile kimin borcunu kapatiyorsun ? yabanci gormuyor mu saniyorsunuz bunlari ???
Bu ulkede ekonomik anlamda ama gercek anlamda yapisal reformlar olmadikca ki bunu yapacak irade yok gelmez o bekledigimiz paralar, bir daha o likidite deryasinda yuzecegimizi hayal etmeyelim kendi gercegimize gore pozisyonlar alalim
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum ben siyaseti sevmem.
Benimkisi ekmek parası.
O 8K'yı çıkarmam lazım Hsyf'den...
TGE 40K kadar kar bıraktı, ama o 8K'yı alacam.
Çok zarar ettim çok...