halen haftalıkların sözü geçiyor ve destekler 13.25 - 13 - 09 ve yukarı yönlü 55 günlük pembe olan 12.82.. yatay aşağı düzeltme sürdükçe kılıçlar keskınleşecek ve çok sert olacak..
Printable View
Merhaba,
Malum ''Danışmanlık Ücreti'' hakkında yatırımcı ilişkileri ile görüştüm fakat tüm detayları açık net şekilde sormama rağmen, bu ücretlerin Brighstar için ödendiği, bir süre daha devam edip, bilançoya etkisinin giderek azalacağı söylendi. Oysa ben bu paranın kime toplamda ne kadar bir ücret olarak ve ne kadar sürede ödeneceğini sormuştum. Bunları yanıtsız bırakıp, bir süre daha ödenip yıl sonuna doğru biteceği söylendi. Toplam ne kadar bir meblağ bu belirsiz, kime ödeniyor bu belirsiz. Bundan sonraki dönemde bu paranın ne malum 30-40 milyon TL olarak ödenmeyeceği? Ayrıca şirket bu bilgileri şeffaf açık bir şekilde aktarmadığında, bu paraları ''danışmanlık ücreti'' adı altında dışarı mı aktarıyorlar diyede geliyor insanın aklına. Ne malum birilerinin halasının oğluna ''danışmanlık ücreti'' adı altında bu parayı kasadan dışarı aktarmadığı? Bize bu bilgiyi vermek zorunda olmalarına rağmen saklıyorlar. Bilançoya giren toplamda 20 milyon TL'yi aşmış ve daha da devam edeceği söylenen bu ücretin toplamda ne kadar ve kime ödendiğine dair hiç bir bilgi verilmiyor. Sormuş olmama rağmen, cevap alamadım, bilen var ise lütfen bilgilendirsin. Beni ''bir süre daha devam edecek, etkisi azalacak, brigstar için ödeniyor'' gibi cevaplar tatmin etmiyor açıkçası.
Her şeyden öte, bu kadar büyük paraların giriş çıkışlarını şirket zaten KAP'a ve yatırımcısına bildirmek durumunda olmalı. Fakat bizim yönetimin temel ilkesi şeffaf OLMAMAK. Halka açık şirketleri bırakın, halka kapalı olan şirketler bile bu yönetimden daha şeffaftır. Hatta bırakın şirketleri, istihbarat teşkilatları bile bu denli ketum değildir. Ama bizimkilerin sürekli bir gizlilik sözleşmesi, gizlilik anlaşması, gizli bilgi rakipler duymasın adı altında bir kılıfı var. Resmen gizli bir ajandaları ve işleri bu ajandaya göre yönetiyorlar. Yatırımcıya karşı gizli bilgi fakat ne hikmetse her haber gelmeden belli bir süre önce, bazı yakın kesimlere kuşlar bu haberleri uçuruyor. Demekki bazıları bu gizli ajandanın işleyişini, takvimini biliyor. Bu tarz hareketleri yapan her kim ise art niyetli olduğu kesindir.
Paynet konusunda da defalarca şirkete sorulmasına karşın en ufak bir bilgi verilmiyor. O da gizlilik anlaşması ile bağlanmış. Neredeyse 1 yıl olacak satış / ortaklık olayına dair hiç bir bilgi paylaşımı sürecin ne aşamada olduğuna dair bilgi yok. Kendileri zaten vermiyor, soruncada yanıtlamıyorlar. Paynet ne oldu kardeşim? Devir değişti, sene bitti, atı alan Üsküdar'ı geçti hala tek bir cümle yok.
Yatırımcı düşmanlığını, kötü niyetlerini, şeffaf olmamayı bir kenara bırakmadıkları sürecede benim fikrim budur.
CEO ve YÖNETİM İSTİFA ETMELİ.
Hırsız içeride olunca kapı kilit tutmaz
Birazcık kipirda di ya hemen satış kademelerini doldurdular..
Satış tarafını ilk kez bu kadar kalabalık görüyorum. Tavana kadar 1.100.000 lot satış var
Satış emirlerini sildiler. 235.000 kaldi
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa kimse bir şey düşünmüyor demektir
-Einstein
Sayın Kardanadam,danışmanlık ücretinin bir süre daha ödenip yıl sonuna doğru biteceği söylendi demişsiniz.
Cidden benim aklım mantığım almıyor.Yıl sonuna doğru bir tabirle ne anlatılmak isteniyor.
Halka açık bir şirketin faaliyet raporunda danışmanlık giderinin toplam tutarı ,ödeme takvimi ve özellikle içeriği ile ilgili not düşmesi,paydaşlara verdiği değeri gösterirdi.
Varda bizim gözümüzden mi kaçtı acaba.
SPK ya yazı yazsak bu konu ile ilgili bilgi alabilirmiyiz acaba?