genel yönetim giderlerine işe alınanlara ödenen maaşlar dahil değildir. sadece yönetim kurulu üyelerine ödenen maaşlardır
Printable View
Personel giderlerinin bir kısmı yonetim giderleri, (3.3 mln tl) bir kısmıda arge giderleri (12.7 mln tl) içinde. Gelir tablosunda görünenler bu şekilde.
Toplam 16 mln tl. 675 olan toplam personel sayisina bolununce personel basina ceyreklik 23.500 tl gibi bir rakam cikiyor ki bu cok az.
Bu durumda akla gelen personeller gecici olarak istihdam edildiği icin belki başka bir kalemde muhasebeleştiriliyor olabilir. O da satışların maliyeti içinde olabilir. Çünkü diger kakemlerde oyle bir gider yok.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
37 lerden çok güzel destek aldı,,hükümetin teknolojiye destek çıkacağım açıklaması ile sektör hisseleri 2 gündür hareketli.
Zaman,teknoloji zamanı.
#miatk
[emoji365]Ceo Gökhan BELTEKİN Açıklamaları;
[emoji365]Savunma+Güvenlik+Sağlık amiral gemilerimiz.
[emoji365]Nato'dan alınmış en büyük ihaleyi aldık.
[emoji365]Sene sonunda 2.5 milyar TL ciro bekliyoruz.
[emoji365]Avrupa'da büyümemizi sürdüreceğiz.
Ardyz ve Miatk finansal açisan sektörün birbirine en cok benzeyen iki hissesi.
Miatk ceo su 2024 te 2,5 mlr ciro beklediklerini ifade etmis. Ardyz ise 2,7 mlr olarak açıkladı beklentiyi. Muhtemelen favök marjlarıda birbirine yakin olacak.
Iki fark var, miatk te lisans satisindan gelen tek seferlik net kar büyüklüğü var. Asil fark ise miatk 30 mlr tl ardyz ise 7 mlr tl piyasa degerine sahip.
Sizce de garip değil mi?
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gariplik yok dostum, Miatek patronu çok iyi parlatıyor şirketini ve bu durumda hisse çok yüksek fiyatlardan alıcı buluyor. Ardyz ise sessiz ve derinden ilerliyor. Laf değil iş yapıyor
Hala daha yıllar öncesi yapılmak istenen bedelli için kesilen bir faturada var ardyz de. İskonto durumunda onunda faktörü var ama bence piyasa ardyz ye hala haksızlık ediyor