Benim sampiyonluk inancim bitti bugun, kendi fikrimdir..2.lik bile zor duruyor...sampiyon olamama fiyatlandiginda dip ne olur tahmini olan varmi..
Printable View
Benim sampiyonluk inancim bitti bugun, kendi fikrimdir..2.lik bile zor duruyor...sampiyon olamama fiyatlandiginda dip ne olur tahmini olan varmi..
Yanlışlıkla gol olur diye korkudan kaleye topu isabet ettirmediler maçta bariz şike var yönetim ya borsa da keyi dökme peşinde ya da idda oynuyorlar bunun başka açıklaması yok
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enseyi karartmayalım yarın çok az geri çekilme olur sonra toparlanır.. 4 puan fark var ama rakiplerin zorlu maçları var bu zorlu maçlarda beşiktaş bu farkı kapatıp öne geçecektir.
Bir çuval inciri berbat ettiler yazık
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 kişi kalan fenere gol atamadılar 30 dk
10 kişi kalan başakşehire 30 dk gol atamadılar.
Kendileri 10 kişi kalınca yarım düzine yiyorlar.
Benimde şampiyonluk beklentim bitti.
Her şey elimizdeyken başkalarının insafına hatasına kaldık..
Yemez artık bu haftadan sonra.
Zaten düşecek takımları yenememek gibi takıntımız var.
Büyük maçları kazanamama gibi fobimiz var.
Aradakileri yensen ne olurki..
Hikaye bir takımız vesselam.
+ ve - bakalım
Pozitif Beklentiler
-Fiktur avantajı.(TT deplasmanından önce Nisan Dönemi içerde üst üste 2 maç içerde ve Akhisar deplasmanı)
-Kredi yapılanması kap haberi
-Sponsorluk kap haberi
-Fair Play anlaşmasının sene sonu bitişi (Sene sonu transfer kotasının kalkması - Talisca satışı için önemli)
-Bilanço beklentisi (Şampiyonlar ligi ve Cenk satışlarının bilançolara yansıması)
-Baskılama yapan aracı firmanın lot sayısında azalma (Citi baskılaması bitmesi / Fiyat 3 aydır 1 -1.1 Dolar bandında )
-Sene sonu Dünya kupası (Talica Avrupaya satış / Querasma-Pepe Çine satış )
Negatif Beklenti
- Şampiyonlar ligi gidiş biletinin alınamaması (İlk ikiye girememesi)