evet 26 şubata kadar
Printable View
evet 26 şubata kadar
Rüçhan kuponları da normal hisseler gibi mi işlem görüyor. Gün içinde düştü veya çıktı gibisinden yoksa sabit bir fiyatı mı var
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhanlar da normal hisse senedi gibi seans boyunca alınıp satılıyor . Fiyatlar çok oynak olabilir. Bedelli parası vermek istemeyenler rüçhanları satıp onun yerine doğrudan bölünmüş hisse alabilir ama dediğim gibi rüçhan fiyatları da hisse fiyatları da spekülatif aşağı yukarı hareketler yapabilir ve üzülebilirsiniz. Belki de çok artar kim bilir?
Borsada ki birçok hisse elimden geçmiştir ama ilk defa (istemeden) bedelli yapan bir hisse elimde kaldı. Bakalım neler olacak. Bu da bir tecrübe olacak. Ayrıca mercek2 ve fatihrustu bilgiler için sağolun.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan referans fiyatı 21.22 sabitmi.Altına inerse kötü.. Ozaman mecbur birşeyler satacaz..
Aynen bende öyle. Çok tamahtan. Yarın 35 belki 38 leri görür dedim
Arkadaşlar ben bi şey anlamadım benim 2.500 lotum var nasıl olcak?21.22 fiyatı ne oluyor?normalde rüçhan hakım 7.500lot olcak 3 tl den 22.500₺ ödemem gerekiyordu ama bu 21.22₺ referans fiyatını anlamadım..ben 21.22₺ den 7.500rüçhan hakkımı satabilirmiyim?