Adamların derdi 500 lot 1000 lot değilki, dediğim gibi senin 500 lotunu almazlar ama biri 7,15-7,40 aralığına 300 500 bin lot yazarsa anında çizerler.
Printable View
Adamların derdi 500 lot 1000 lot değilki, dediğim gibi senin 500 lotunu almazlar ama biri 7,15-7,40 aralığına 300 500 bin lot yazarsa anında çizerler.
Çiziktirmek için Pala gerek. Patronlara niyet gerek. Yoksa hertürlü çizilir... :)
borsada değişmez kural burdan atıyorum 100.000 lot al
dip otomatikman 6 tl olur hemen
atıyorum elindeki malı 999 tl den verdin speğin eline
gider 2777 yapar onun için fazla kafa yormayın yaslayın gitsin inancınız tam paranız oldukça ve bolca ise.
benim akinolu amcamdan bana miras kaldı bu mallar.
bende kızlarıma bıraktım malları ki damatlar sürünsün.:yes:
bunun adı bundan sonra ruh çimento.
O yüzden her zaman sağlam hissede, ihtiyaç olmayan parayla kademeli alım, çünkü sen aldıkça düşürürler toplamak istedikleri malı. 7,30 larda bunu yazdık, silkelemek istiyorlarsa 6,80 lere çekmeleri gerek dedik, ne oldu dediğim gibi çektiker 6,80 lere, peki silkelendimmi, tam aksine maliyet düşürdüm, hatta 6 lara, 5 lere çekseler daha çok alıp daha çok maliyet düşürecektim, şu an azda olsa kara geçtim ama fiyatlar her zaman değişebilir, bugün kar görünen yarın zarar olabilir, önemli olan malın gerçek değeri ve sana ileride sağlayacağı faydadır, bunun için uzun vade düşünüp zamanı ve parayı sabırla iyi yönetmek gerek.
Askerliği eksik yapanlar nuh çimentoda günlerini tamamlarlar desek beyaa!
Eski yöntm kurulu bşknı Atalay Şahinoğlu öbür tarafa gitmiş. Artık kap a davamız devam ediyor diye göndermezler herhalde. Dava düştü. Ha kap a ara ara devam eden dava süreci mahşere kaldı diye bildirirler se şaşırmam...