mahkeme tedbirin üzerine süre uzattı gelen evraklar üzerine dosyayı inleceleyip bilir kişiye atayacak .tedbir yüzde 500 çıkma ihtimali var..ama ben spk ya red yada degişik fiat ile cebinden al diyecek beklentim o yönde
mahkeme tedbirin üzerine süre uzattı gelen evraklar üzerine dosyayı inleceleyip bilir kişiye atayacak .tedbir yüzde 500 çıkma ihtimali var..ama ben spk ya red yada degişik fiat ile cebinden al diyecek beklentim o yönde
gayri menkul uzmanları anel plazanın 1 milyar 500 edecegini söylüyorlar metre karsinin en az 30 bin olması lazım diyorlar
biz bu davayı kazanacaz ve ardından tazminat davasına geçecez .biz kandırldıgı ,zmanımızı çaldıgı .için yüklü tazminat davası açacaz.şu an ky lehine gidiyor ve lehine bitecek .
anele üzerinden neden kap yapmıyorlar ..buda suç adamların her yeri vukat davayı yatrımcna duyursa tedbir ile baş başayız desene ..yarın tedbiri yedinmi hisse çaklır .
Transturkte çıkan ozkaynak değerinin 3.5 kati ile başvuru yapıldı ve kendi cebinden almak için başvurdu.ve transturkte 1 lira para yoktu mal yoktu sadece markaya fiyat biçti ona çıkan fiyatında 3.5 katından başvurdu .3 gunde onay aldı.transtirkte kottan atılmış yattirimcilaar yeni alıcıya dua ediyor .bizim karektersizler mallaari 3/1 inden hesaplıyor markalara ölü fiyat çıkarıyor çıkan değer ile başvuruyor yabancıya satarken 2 yıl önce çıkan değerin 1.5 katını istiyorlar kendileri borçlar euro olarak azalmisken mallar degerlenmisken hem değerleri düşük çıkarıp hem eşit değerden başvuruyorlar abi insan bir yerde uslanır.bizim yoksun kişiler devam ettikçe devammi ediyorlar.bakalim ilahi adalet ne olacak bu kadar ah varken rahat edebilecekmisiniz.
yatırım öngörüsü değildir.tahmindir doğru olmayabilir
bununda tek kurşunu faliyet kaldı ..faliyet derse 21 milyon lotu ic eder belki ..