Yılbaşında %10 larda olan tahvil faizinin bugün %13 lerde olması faiz arttırımı ihtimalinin olduğu anlamına gelmez mi peki? tahvillerde artış var ancak merkezin faizi diplerde sürünüyor...bunların arasında korelasyon olması gerekmez mi?
Printable View
Yılbaşında %10 larda olan tahvil faizinin bugün %13 lerde olması faiz arttırımı ihtimalinin olduğu anlamına gelmez mi peki? tahvillerde artış var ancak merkezin faizi diplerde sürünüyor...bunların arasında korelasyon olması gerekmez mi?
Faiz indirimlerinden 10 gün once ve 2-3 gün sonra bu fonlarin getirileri iyi oluyor...( şu an ki piyasa kosullarında)
Ama boyle devam ederse piyasa günü gününe takip edilmesi gerekiyor
Acilen dolardaki volatalite durmasi gerekir yoksa bütün fonlara zararı var sırf uzun vadeli fonlar olarak düsünmeyin
Dolar sakinleşirse borsa artar tahviller rayına oturur vs vs..
Zaten su an dolari düsürmeye niyetlendilerse eurobond iceren bütün fonların vay haline .
Normalde 6.50-6.80 bandında dalgalanmasi gereksinki herkes onunu rahat gorsun
Valla onsun direnci 1740 dolarlar seviyesinde idi sanırım 1750 kırılmadan riskli diyorlardı. Ben şahsen piyasanın iyiye gideceğini düşünüyorum. Dolarda da bir anlaşma olursa altın daha da düşebilir. Ama 2. virüs dalgası olursa direnç sevilerini kırıp yükselişe başlar. Ama uzun vadede kazandırır duruyor. Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereye dokunulsa el yakacak gibi gözüküyor.Altın şişik, döviz şişik, borsanın bir kısmı şişik.Daha da şişerlermi yoksa geri çekilirler mi belli değil.
Şu anda ucuz ne var.
Göze çarpan ucuz birşeyler kaldıysa onları incelemek lazım.
Vadeyi de 1 yıl olarak belirlemeli.
Siz yine az almışsınız ben miktarı yazmayayım buraya :)
Krizi kötü yönettiklerine kesinlikle katılıyorum, hatta mesaj atıp sitemde de bulunmuştum. Ama şu aralar iyi gidiyorlar. Bir de o zamanlar biraz da tecrübe ile panik olup satmadım, Haziran’da bu işler biter diye düşünmüştüm. Şu virüs işi bitse ya da bayağı azalıp 2 . dalga gelmez veya geç gelir ise 1 -2 ay içinde fonda kara geçilir diye düşünüyorum. Ama borsanın gidişatı çok önemli. Bana yukarı kıracak gibi duruyor her ne kadar teknik aşağı yönlü trend verse de. YTD
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilin ki 10 yıllıklar 15 seviyesine dayaniyor o zaman sıkıntı baş göstermeye başlar..
98.800 seviyesi borsa icin kırmızı hat..1 haftadir oraya gidip geliyor..bi kafa kaldirsak ordan rahatlicak bist..