yarın endeks için pozitifim
geçen hafta cuma günki hareketi yapabilir
yarın endeks için pozitifim
geçen hafta cuma günki hareketi yapabilir
onur kardeş, KRDMD ye tam 6 ay boyunca topladım. Bugün 2 sene oldu. 3,75 ten sattım 3 kademe yani 4 TL yi görürse bitiyor.
bilmem dikkat ettin mi. 2 sene sonra kardemir gibi TSKB de kümelendim. tek farkı. tskb de 3 ayda çözdüm 25 gün falan bekledim. siz bir sürü kağıda girip çıkacaksınız. sanırım en az bir yıl ben bu kağıtta olacağım.
krdmd ye 2,41 den girmiştim. 1,70 kadar düştü ta oralardan ortalama yaptım.4 tlye sattıktan sonra.en alt kademede%20 ve 4 tl ye geldiği yerde %45 eğimli bir kar osilatörü var. yıllık mevduat faizine vurunca daha hesaplamadım ama %27 civarında duruyor.
tekkeyi bekliyoruz çorbayı içiyoruz.risk yok. adrenalin yok, borsa düştü, çıktı derdi yok. para kaybetmeyince de stres yok.
Onur kardeş elimden gelen bu...
NOT: Para kaybetme derdim yok deyince bazı arkadaşlar gülümseyebilir. isterlerse, açığını bulup ortaya koymak için soru sorabilirler.
tebrikler üstad her yigidin yogurt yigişi farklıdır
ben ortalama düsürme ve sizin yöntemi kısa vadede uyguluyorum dediginiz cok uzun süre
hem zaman hem para kaybi benim icin
ha grafigi hosuma giden hisse varsa spek olsa bile uzun vade tutarim cünkü onun büyük kazandiracagini bilirim
yarin olmaz 2 ay 3 ay 1 sene ama büyük kazandiracak o işe okeyim ben
ama eşek hisseye binilecek zaman belli inilecek zaman belli onun süreçlerini iyi bilmek grafik okumak teknigini iyi cozmek gerekiyor
Herkese günaydın.
Sağlıklı bir gün diliyorum :)
Gunaydinlar ustadim
how to get away with being white collaring? :(