Adamin dibisin şunu söylim burda şarlatanlar bitmicek .
Printable View
tskler ortak :))) açıkçası açemsah gibi temelci bir üstadın hissede olması şirkete karşı daha positif yaklaşmama sebeb oldu.
bizim şirket arsaları istanbul anadolu yakası pendik havalimanı yanı tam karşı yakada avrupa yakası beylikdüzünde inşaat işi yapan akrabalara şirketin attıgı kap ile pendik belediyesi basın açıklamasını yolladım olası süreç hakkında bilgi sahibi olabilmek adına.toparlayıp paylaşırım.:ok:
bist 100 bazında positif ayrışmaya başladı umarım bu kurumsalların posizyon alması ve beklentilerin yavaş yavaş şekillenmesi ile alakalıdır.
https://i.hizliresim.com/3d7ulu3.PNG
Sayın realiter, bu hisse ile ilgili olumlu ya da olumsuz görüş yazılmasını eleştiriyoruz. İsteyen istediğini yazar. İtirazım üsluba. Burada hanim arkadaşlar da olabilir. Ne o hitabet şekli kimisi "kucağa oturuyor", kimisi "kılavye sana mı giriyor".... Çok üzücü üsluplar.Bu topiğe yakışmıyor. İtirazım buna. Size sokakta birisi şakaen bile olsa bunları söylese eminim diliniz değil yumruklarıniz konusur. İtirazım bunadir. Lütfen biraz dikkatli olalım.
Yeni yıla kadar bu hisse 3 geçmez hala tuzak peşindeler hiç biseyin duzgun gittiği yok.
"Bal bal demekle ağız tatlı olmazmış" Polhoya methiyelermi düzelim yalandan, "pendik proje imar planı açıklandı, polhoşun kasasına 2 milyar dolar girecek" diye yalanmı söyleyelim. Kendi hayalleri aksine konuşanı ötekilemek ne demek, sayğısız ŞEY. engelemiş, çok şeyimdeydi. Git kuşlu sitede yazıp çizip gün 24 saat küfür hakaret edenleride engelle.Herkes gördüğünü söylüyor,üstelik büyük bir çogunluk aynı şeyleri görüp aynı şeyleri yazıyorlar. Deki niye satıp gitmiyorsun. Benim zarar seni iki kere satın alır,o yüzden satıp gidemiyorum.ytd