İki tahtada hacim yapmaya calisiyor gibi geliyor bana bilanco beklentisi bitti satan satacak artik kaldirmak iatiyorsa 1 2 gun icinde bu isi yapar. Ytd
Printable View
İki tahtada hacim yapmaya calisiyor gibi geliyor bana bilanco beklentisi bitti satan satacak artik kaldirmak iatiyorsa 1 2 gun icinde bu isi yapar. Ytd
Alakasız kağıtlar gidiyor, fk'mış dd'miş masal hepsi, zarar eden şirketler gidiyor. Bi bunlar yatırımcısına mezar taşı olacaklar böyle devâm ederse. Sabır sabır dert sahibi olduk.!
Niye cevaplamayayım..
Sen böyle güzel yazdıkça herkes seninle iletişime geçer..
PATRON güler üzerinden operasyon yapmazsa bende birşey bilmiyorum..
Ama zamanıni kimse bilemez..
Taşeron bulup hisse üzerinden malı götürme hayalleri kurduguna eminim..
Kar..bilanco..fk hikaye..
Patron duğmeye basarsa kimse önünde duramaz..
Vakif BİR İŞARET OLABİLİR..
SON 1 AYDA 3 MİLYON LOT TOPLADI..
Çaktirmadan hazırlıklar kendini belli eder..
Ama haftaya mı 3 aya mı seneye mi bilinmez..
Ucuz mu ucuz ama içinde patronun taşeronu spek olmadan gitmiyor işte..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amiral gemisi RTA ... Güler grubunun
Amiral gemisi yola çıkmadan , Güler Grubu hiçbir hedefe varamaz
İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin
Baktın olmaz vazgeçersin zordur almak bizden kızı
İşte Halep işte arşın ya aşarsın ya biçersin
Baktın olmaz vazgeçersin zordur almak bizden kızı
Dahada alttan mi maliyetlenmeye calisiyolar sn. Hissedar.
Bu piyasada ders cikarmak onemli. Bu yuzden her ay Belgin ile Güven in videosunu izliyorum. Enes ile Orcun un twetlerine bakiyorum. GK da kim ne demis inceliyorum. Ayni hataya dusmeyeyim diye.
Su da var 2 sene once hisse fiyati 7-10 dediklerinde endeks bin di. Simdi 2 bin. Donup dolasip buraya geleceklerdir diye Umut ediyorum.
.
Onu bilemem sayın ozmen. Tahta sapına kadar ellerinde; istedikleri fiyatta istedikleri sürece tutar bu arada çok yukarıdan mallandırılmış kesime o mallar taşıtılır, başka yerlerden parayı vurur sonra buraya dönerler. İllaki dönerler ama hepimizin canına da ot tıkarlar.
Durum gayet net ortada zaten söylenecek çok fazla bir şey yok. Hele ki GLRYH'nin bu bilançoya rağmen yaptığı şu rezil hareketten sonra. Acaba diyorum DMO'ya yapılan bu zararına satışın etkileri ilk çeyrekte de devam edecek de, bu çakallar buna mı hazırlık yapıyorlar ? Yıl başından bugüne şaka maka kur % 15 civarında yukarıda...Belkide ilk çeyrek zarar bilanço gönderecekler ???
Her şey mümkün...
Falcı gibi cevapladın, 3 vakte kadar.. :))
tum hısseler ıcın ama bır ay ama 3 ay ama bır yıl sonra cıkabılır demek yalan olmaz. ama anlamsız olur..
bırsey degerlıyse , her zaman degerlıdır. bu sırketlerın hıcbır analıze ıhtıyacı yok. patronu yatırımcı dusmanı gerı hepsı boş..
Bugun bagımsız denetci firmasını ve firma yatırımcı ilişkileri arayan oldumu bu bilancolardaki anlasılamayan yerler ve eksik olan dip notlar için ?