Printable View
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Amacınız ne. Ne yapmak istiyorsunuz sizinle hiç kavga etmedik demokrasi tramvaydır diyen birine oy verip sonra gelip ağlama buralarda önemli olan göndermek değil, hiç başa getirmemekti, gitseler de memleket hiç bir zaman aynı olmayacak..
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Pardon abi gitmezse olacaktı gözler âma olunca Pardon o zaman ben yanlis anladim.
Alıntı: Originally Posted by Tinaz Asil senin amacin ne ? Milletin cani burnunda, bicak kemige dayanmis, bunlar giderse bittim ben demenin mantigi ne ? Abi sen yanlış okumuşsun ben gitmezse dedim
Alıntı: Originally Posted by realities demokrasi tramvaydır diyen birine oy verip sonra gelip ağlama buralarda önemli olan göndermek değil, hiç başa getirmemekti, gitseler de memleket hiç bir zaman aynı olmayacak.. 2007 de ilişkimi kestim o günden bugüne 15 yıl geçmiş ne edeyim. Elimde fırsat olsa ilk fetoculeri dikerim
Ayhan başkan bile vermiştir hemşehri ayağına belki
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 2007 de ilişkimi kestim o günden bugüne 15 yıl geçmiş ne edeyim. Elimde fırsat olsa ilk fetoculeri dikerim Aktif iş hayatımda ekmeğimle 2 defa oynayan ******** fetöcüler hepsini içeri tıktılar a.q ne sevinmiştim o ********lerin içeri girmesine :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Ayhan başkan bile vermiştir hemşehri ayağına belki benim 50 yıldır chp'ye oy veren enişte 2014 c.b. seçimlerinde erdoğana oy vereceğim dediğinde şaşırmıştım neden dedim, gelsin ki millet gerçek yüzlerini görsün yoksa daha sonra %70 ile gelirler demişti..
Alıntı: Originally Posted by heval Aktif iş hayatımda ekmeğimle 2 defa oynayan ******** fetöcüler hepsini içeri tıktılar a.q ne sevinmiştim o ********lerin içeri girmesine :oleyo: Bugün başınızda ki musibetlerin %99 bunlar yüzünden ülkede RTE nin önünde engel ne var ne yok hepsini kaldırdılar