Pimi çekilmiş bomba ellerinde patlayacak.!!!!
Pansuman tedavisi işe yaramaz.!!!
Ülke notu çöp seviyesinde.!!!
Şimdiden geçmiş olsun.!!
Bu Kemal Kılıçdaroğlu ne şanslı adammış.!!!:kahkah:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
Pimi çekilmiş bomba ellerinde patlayacak.!!!!
Pansuman tedavisi işe yaramaz.!!!
Ülke notu çöp seviyesinde.!!!
Şimdiden geçmiş olsun.!!
Bu Kemal Kılıçdaroğlu ne şanslı adammış.!!!:kahkah:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Ülkeye çok ciddi miktarda para lazım...
İnanın Rusyanın rezervlerini bizimlilere verseler hovarda ekonomi yönetimi 1 yıla kalmaz yine eksi bakiyeye düşer..Aynı şey tüm araplar birikimini bizim kasaya koysunlar 1 yıla kalmaz yine eksiye düşeriz...
Çok radikal kararların alınacağı ve kasaya ciddi miktarda para koyacak tek bir adres var...
Borsaya 3-5 milyar dolar girse borsa uçarda ekonomi için aynı şeyi söylemeyi inanın ben de çok istiyorum...
Neyse bu KK ülkenin a.q muşta haberimiz yokmuş..Şimdi enkazı Koca reis alıp ülkeyi düzlüğe çıkaracak :kahkah:
Dipnot:Reel faiz olmadan borsa düşmez sürünür ama düşmez...Ha birşeyler patlarsa onu bilemem...
https://slideplayer.biz.tr/slide/273...%BCs%C3%BC.jpg
Büyük şehirlerde oturanlar.!!!
Stagflasyon ve hiperenflasyonu .!!
Daha çok hissedecekler.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bospo dolar kaç olmalı sence
şimdi baktım da 2015 ten beri.. 8 yıldır azmetmiş aynı şeyi yazıyor. şevkini kırmamak da lazım bi yandan..
https://i.hizliresim.com/atb2d7l.png
Maalesef bizi buradan çıkaracak olan şey şimşek değil. Çok geçici bir rahatlama olur, sonra da daha beter olur. Ayrıca o hatun bi kere akp ve rte konseptine hiç uygun değil. Dolayısıyla görev alırsa hakikaten çok şaşırırım. Kabineye giren her bakan, kritik yerde görev alan tüm bürokrat seyrek pislik bıyık çıkarmaya başlıyor :)
Buradan nasıl cıkarız peki. Kemal dervis tipi en az 3 yıl tüm ülkenin ümüğünü sıkacak, this man got balls denebilecek biri olmalı. Ve bu adamın tamamen bagımsız olması gerekir. Ezel dizisinde yakışıklı serdarın cengize dedigi gibi cengiz sende bu var (kafa işaret eder) ama bu yok (avuçlama işareti).