kötü endekse rağmen az da olsa artıda kapattık...20-21 aralıkları artık dip oldu gibi..pek aşağı sarkmak istemiyor..bir zamanlar my netteki bazı yorumcular 15 inecek diyorlardı...:kahkah:
Printable View
kötü endekse rağmen az da olsa artıda kapattık...20-21 aralıkları artık dip oldu gibi..pek aşağı sarkmak istemiyor..bir zamanlar my netteki bazı yorumcular 15 inecek diyorlardı...:kahkah:
Valla etkilendi gibi geldi bu kez :) O anlarda ekran başındaydım öğle yemeğinden gelmiştim sanırım 22ye gidecekken endeks 107 binlere doğru gitmeye başladı biraz paralel gelişti süreçler.
Tabii benimki biraz 23 24 olacaktı da endeks yüzünden olmadı gibi anlaşılmış 22 üstüne çıkardık en azından diye dedim :)
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
https://i.hizliresim.com/OyPkpQ.png
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün ki pastada yatırım finansman ve credit suisse alışları yabanciya gidebilir. Son iki günlük takasta da ufakta olsa citi alışı var. En azından yabancı satışı bitmiş gibi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1-Deuchce ay başından beri hergün düzenli 3-4 bin alıyor hergün
2- Yat. Fin. Kendine yada CITIYE alıyor.
3- CREDİT ilk defa dün gördüm. Bugünde devam etti. Özellikle CREDİT deuchce ye göre daha iştahlı başladı..
Hergün alırlarsa 1 ayda baya bir toplarlar..
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patrondakiler dolaşımda değil ki.. 8,3 milyon lot dolaşımda var.. Bizim konuştuğumuz 92 ile ilgili değil.. Geriye kalanla ilgili.. Mesela toplam lot adedinin 1/4 ü kadar CITI sattı 28 lerden başlayıp 20 lerde bitirdi satışı.. Bizim borsamızda maalesef yabancı alınca umutlarımız artıyor