Ara takas paylaşabilirmisiniz
Printable View
Ara takas paylaşabilirmisiniz
yanlız değerli dostlar son bir iki haftadır pek sağlam durmadığı için bu gün 2,37 ortalama ile çıkış yaptım...tabi geçici süreliğine...tekrardan alabilirim...merak edenlerin bilgisi olsun ....yaklaşık üç haftadır bu hissedeydim...ilk satışımı yaptım...2,39 maliyet ile arsan aldım bu sabah...tabi sermayenin yarısı ile ...
ben hepimize başarılar diliyorum...umarım yavaş yavaş yukarı çıkar...en kısa sürede 2,50 lerin üzerine çıkması temenisiyle...herkese bol şans diliyorum...
güle güle:wave:
Kardeşin niye bela okuyorsun oradaki satışların bir kısmı benimdi kısa süreliğine Arsan'a geçmiştim. Dün ve Bugün onları satarak tekrar yerine koydum. Sanırım bu forumdaki en eski hisse taşıyan benim sanırsam yaklaşık 1,5 yıl oldu. Kur izin verirse yani % 5 'ten fazla artmazsa ( Banka kredi faizine eş değer sayılır) sorun yok 5-6 milyon arası kar bekliyorum. Hissede sorun yok yabancı alımı azar azar devam ediyor dökülenleri topluyor galiba. Bak Keko dayanamadı Bilicileri satıp Arsana geçti.
Herkese bol şans inşallah herkes kazanır.
Bedava peynir fare kapanında bulunur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sert yukari hareketler yapmadan satis gelmez bence biraz daha yolu var arz hiyati olan 2.70 bence iyi fiyat 5yil gecmis uzerinden