umarım kısa sürede bulurlarda bizler kurtuluruz.zaten yaşlandık artık ömür bitiyor.sağlığmızı bozmayalım birde kısmetiniz, nAsibimiz varsa gelir.
Printable View
umarım kısa sürede bulurlarda bizler kurtuluruz.zaten yaşlandık artık ömür bitiyor.sağlığmızı bozmayalım birde kısmetiniz, nAsibimiz varsa gelir.
Burada yazarsın yada yazmazsın o senin bileceğin bişey ancak ben doğru olanları yazdım iyi niyetle ben sana sayın diye hitap ederken sen bana nahoş kelimeler sözler sarfediyorsun benim amacım hır çıkarmak değil arkadaş canımız yanmış zaten soluk alamıyoruz sıkıntıdan demek istediğim açıklamalarınızın gerçekle alakası yoksa daha fazla beklenti içine sokup sonra bizi hüsrana uğratmayın babındadı ayrıca burada senin gibi (çok benzerliğiniz var) olumlu açıklamalarda bulunup sonrada ortadan kaybolan Metin Altın gelsin iki cümle ile kendini ifade etsin dedik bilakis mutlu oluruz ki o da senin gibi bir daha yazmayacağım deyip çekip gitmişti kaldıki haklı ve hak yolunda olan niye çekip gitsin ..Tarih boyunca türlü eleştirilere ,işkencelere,suikastlara, vb .maruz kalmalarına rağmen davalarından, yok olmamak için varoluş mücadelelerinden vazgeçmeyen , kaçmayı yeğlemeyen zaferle kucaklaşan nice kahramanlar, önderler,liderler vardır ..Sende öyle yap olurmu ama çatallı dil kullanma yakışmıyor kardeşim..? Sende Allaha emanet ol delikanlı ben senin baban yaşındayım sana kötü bir sözümüz yok sen kendini zaten biliyorsun..Hem burada yenide değilim en az 15 yıldır buradayım..Cümle printaşzedelere selamlar..
70 bin hissem var, alan olursa 1 liraya satarım
Merdiven altı hisse pazarı açılmıştır. Haydiii hayırlı olsun.
hisse net te seans açılmış .tahta limon sandıkları üzerinde çbs var printaş var yokmu alan ...hadi hayırlı olsun.
olacak 34 patron ile konuşursan bizlerden bahset ...
"İnsanlara güzel şeyler söylemeyi bilmeyişiniz, alttan almayıp ben haklıyım egolarına girmeniz ve sanki karşısıyla zordan konuşuyormuş gibi tavırlarınızla ne sizi kimse ister ne de sizin istedikleriniz size gelir."
"Her şeyin gösterişe döndüğü bu zamanlarda kendi halinde, sakince yaşayan insanları o kadar hoş buluyorum ki. Kimseye kendini kanıtlama endişesi yok, ne güzel bir şeyleri aşmış olmak."
"Kalbinizi ve düşüncelerinizi biraz güzelleştirin lütfen bu kadar fesatlıkla mutlu olamazsınız."
CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes kendi yediğinden ikramda bulunurmuş yani duygu , düşüncelerin ve ruh halin neyse karşındaki insanı öyle görür değerlendirirsin..Tanımadan bilmeden böyle ön yargılı düşüncelere haiz bir kişilik hatta çok kindar karakter sergiliyorsanız senden gelecek hayır Allahtan gelsin diyorum..Sen ve senin gibileri tarif etmişsin maşha Allah bu konuda dürüst olmanda erdemlilik sayılır..Çok şükür benim kalbim ve düşüncelerim para üzerine kurulmadığı için mutluluğumda madde üzerine değil bilakis maneviyat üzerine kanalizedir..Senin daha çok yol alacağın zamanlar olacaktır belki insaniyetlikten ,nezaketten,hoşgörüden nasibini alırsın diye düşünüyorum..Beni isteyip istememeniz yada benim istediklerimin bana gelip gelmemesi çok mühim şeyler değil ben o gençlik okullu dönemlerimi çoktaaannn geçtim çok şükür vereceğin doğru yanlış bilgilerinizin dilencisi değilim ve kendimi kanıtlamaya kalkacak kadarda zayıf değilim..Burada kadim dost arkadaş olsak ne olur olmasak ne olur neticede yolculuk yapmadık bir masada oturup yemek yemedik zaten alış verişimizde ve danışıklığımızda yok ..Sen aklını kendine sakla zamanla lazım olur dünyada bana akıl verecek en son insan bile olamazsın..Grup ekip işlerine aklım ermez merak etme aranızada girmeye niyetim yok bilgilerinizde sizin olsun. ..Bu konu burada kapansın daha fazla tahrik etmezsen iyi edersin..Allah yardımcın olsun..Selametle git yolun açık olsun..:Sad: Burada beni isteyip istemediklerinede ne sen nede bir başkası karar veremez ya forum yönetimi yada ben karar verir ama buradaki senin haricindeki printaşzede arkadaşlar senin düşüncene katılıyorlarsa bir daha yazmayacağım kendi aranızda paslaşın sıkıntı yok..