5100 ü geçirtmemek için ne kadar da uğraşıyor. başka bir tahtaya gitse ya..
Printable View
5100 ü geçirtmemek için ne kadar da uğraşıyor. başka bir tahtaya gitse ya..
5120 ustu bir kırılma anlamına geliyor. bu kağıt teknik katili olmakla beraber olasılıkları incelediğimizde bulunduğu yerin dolar olarak kırılması 1.41 153 160 centlerin hedeflendiği yeni bir perde acar. tekrar diyorum tam anlamıyla teknik katili bir kağıt ama olursada böyle olur gibi görunuyor
Sayın Behzat sizi anlıyorum ama katılmıyorum.İter istemez biraz siyasete giricem.eğer CHP üst aklı vatanını düşünse girerdi Unakıtan mevzuna.THYAO- MOBİUS + Tüpraş-Ofer olayına iktidarın canına okurdu.onlar ne yapıyor antin kuntin işler peşinde.Şimdi AK partiden hiçkimse o zaman Unakıtanın yaptıklarını yapamaz o devirler geçti.Sayın İ.T kimden olursa olsun yaptıkları külliyen yanlış gerekli yerler uygun dille bu konu ile ilgili bilgilendirilirse başı çok ağrır.Ben biliyorum bu işler 15 temmuzdan öncesine benzemez artık herkes için.O devirler kapandı.Grafiği çok zorladılar bana göre çoktan al ı verdi bile ama gerçekten çok psikopatlar.Bulundukları her yerde ne kural tanıyorlar ne kanun ne de piyasa gerçeklerini.
sn.lunar
herşeye yarabbi şükür töbe olsun yagmur olsun yol olsun daha ne olsun ..?
sn.bikmisbrker in altın vuruş v topigine gidin orda bir analiz var büyük ekonomik danınmanının neler söyleyip sonra ne olduguna böyle danışmana böyle ekonomi..:kahkah:
09-11-2017, 19:05 sayfa 95 ve 759 yazı ve analiz..?
İ.T inşallah zevk alıyorsunuzdur bucim için..:wu:
Her türlü kural ve kanunu çevreden dolanıyorsunuz.Tahtada 1000 lot için çamurun kralını yapıyorsunuz.Sonra o da yetmiyor topiclerine adam göndertip ince ince işlemeye kalkışıyorsunuz.Ha bunları bir tek bu hissede de değil başka yerlerde de yapıyorsunuz.Ben gerçekten size karşı duayen falan diye hitap edenlere sadece acıyorum.Azıcık onurlu ve gururlu olan bir insan hele sizin gibi bilgi sahibi bir insan bu yollara tenezzül etmez.Buradan bakınca yaptıklarınızı tarif etmeye aldığım aile terbiyesi daha fazla müsade etmiyor.İnşallah bu yazdıklarımı okursunuz.
Malınız çok kıymetli ise satmasaydınız.Malları geri alana kadar elinizde belden aşağı ne koz varsa oynuyorsunuz.Bu dışarıdan bakınca ne kadar onursuz görünüyor haberiniz var mı?Hadi herşeyi geçtim insan kendi GM sine bir tv de ömür boyu kayıtlarda duracak o röportajı verdirtir mi?Ya GM ye ne demeli; insan düşünmez mi ben bu maaşı hak etmek için bu kadar mı düştüm diye!!!!!!!!!!
O yüzden aklınız varsa bu çirkin işleri bir an önce sonlandırırsınız.Aranızda ne geçiyor zerre bizi ilgilendirmez.Ama aranızdaki çıkar çatışması yüzünden yatırımcıyı bu kadar ezemezsiniz.
https://eksisozluk.com/ismail-tarman...custo=66931383
Acaba verdiğin bu röportajda dediklerinin hangi birine uymuşsun BUCİM de GÖLTŞ da ya da daha nice hissede.
..ona göre şirket sahipleri hukuki ve etik kurallara uymalı. tam anlamıyla muhafazakar bir yatırımcı olan ismail tarman, ortaklarının, yaptıkları hatalardan dolayı topluma karşı mahcubiyet duyabilecek karakterler olmasını istiyor. [emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app