Bravo, bugün 10 Tl. nin altına sarkmadı. Teşekkür ediyoruz kendilerine, bizleri yani ky'leri düşündükleri için.
Printable View
Bravo, bugün 10 Tl. nin altına sarkmadı. Teşekkür ediyoruz kendilerine, bizleri yani ky'leri düşündükleri için.
hissenin temel analizi malum, uyuyan-daha doğrusu uyutulan- bir dev misali ama teknik analiz konusunda bir yorum alabilir miyiz işi bilenlerden, hacim hala düşük olmakla birlikte en azından düşüş trendi sona erdi denebilir mi?
Mynette çakallar türemiş.. Hayır, bir de kendisi ahlaksızlaşıp bize ahlaksız diyenler var :) insanlar ne garip :)Alıntı:
zxcvb_2018
6 gün önce
broker palavracısı topluyorum hopluyorum dıye sallama senette2 aydır tek gercek alıcı benim diger yerde minefe palavracısıyla tavan tavan gidiyordunuz senet %30 yakın deger kaybetti kimin borazancılıgını yapıyorsunuz 3 kurus para icin bayagılaşmayın ahlakınızı bozmayın burdada filiz var taseronluk yapmayın
Ege Profil hissesinin alımı ve satımı zahmetli. Siz ve bazı arkadaşlar, hissede çok büyük beklentiler yaratıyorsunuz. 10 Tl.'ye yakın satışlarda bile alan yok. Niçin bu fiyatlarda almıyorsunuz. O halde sizler kime hizmet ediyorsunuz diye düşünenler haklı o zaman. Bu hisse istenilse çok hızlı bir şekilde çok yüksek fiyatlara gidebilecek derinliğe sahip ama sahibi yok. Hareketsiz hisse hiç bir zaman cazibe merkezi olamaz.
Nostalji[emoji1]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nostalji[emoji1]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.