Originally Posted by
alekss
erhan bey hemşerim
hasan tahsin bey
merhaba
viop tan beklentiniz ? ne kazanırsam benim için yeterli ? sorularına cevap vereyim
yaş 48 şuan hemen hemen 1,5 yıldır işsiizim (arasıra çalışşamda kayıtlı ve düzenli değil eş dost yanında harçlık çıkarmacasına )
elimde devlet personel başkanlığının kamu iktisadi teşebbüsü ve bağlı kuruluşlarına kpss siz sınavsız açıktan atanabilme hakkımın olduğunu belirten resmi yazısı var ama maalesef 1,5 yıldır ak partiden sağlamn bir torpil bulupta ya bu arkadaşın böyle bir kanuni hakkı var bu adamın işini neden yapmıyorsunuz diye ilgilenecek birilerini bulamadım , kime söylediysem he he deyip atlattılar kimse seçmenin derdiyle sorunuyla falan ilgilenmiyor
bu iş için sermayem yok desem yeridir 1050 tl ile başladım 4,000 tl ye çıktım şimdi 2,150 tl deyim
benim amacım belli bir miktar sermaye bulabilirsem mevcut ssk mı ve harçlığımı trade ile çıkarabilirmiyimdi evet olabilirmiş bunu yapabilirmişim ,bu trade işinden para kazanaılabilinir
ailemden 45-50,000 tl gibi bir para denkleştirebilseydim bunu yapacaktım ama melesef bulamadım yanaşmadılar
bulabilseydim aylık ssk mı yatırıp ( şuan ssk yatmıyor ) belli miktar da harçlığım çıksın yeter de artar benim için
kodlama bilgim sıfır düzeyinde
canlı işlem olmayan çok kod denedim
benim robot işlemlerinden çıkarımım şu robot işlemlerle enflasyon 15 iken portföye %30 kar yaptırabilmek başarı , portföye %50 kar yaptırabilmek çok çok başarılıdır
soda daki satış zararı 5,66 alış 5,51 satış 11 kontrat cuma günü içimden gelmeyerek kapamak istedim pozisyonu