Yeni petrol veya gaz müjdesi eli kulağında.
Az bekleyin müjdeden sonra fiyatlar düştüğünde alırsınız.
Printable View
Her bir şeyde artış kaçınılmaz. 2016 sonları gibi bize bir şeyin yaklaşmakla olduğunu ufaktan sezdiğimde ne olur ne olmaz diye oyuncaktan kıyafete, ayakkabıdan temizlik ürününe bir şeyler alıp ufak ufak atmıştım kenara. Şimdi görüyorum ki bok bile alıp atsam köşeye değeri artacakmış. Bundan sonrada artacak. Dolar şu olur altın bu olur bence manasız 250.000 EURO’luk serveti olan gitmeye baksın daha düşük parası olanda ne alırsa alsın o şeyin fiyatı artar ama biz fakirliktikten kaçamayız.
Piyasa, halk ve esnaf ağlarken tasarruf etmeden yaz geldi nasılsa millet gezecek o zaman bizde payımızı alalım mantığıyla yapılan bir zam daha hayırlı olsun. Ülke beni her gün şaşırtıyor benzin 5 TL olsun bakalım millet ne yapacak derken 10 TL’ye gidiyoruz sessizce.
Turizm geliri, kaplı olan ve satışı düşen esnaftan, toplanamayan kdv ler , kapalı sektörler vs derken bu zammın hiçbirşey olmadığını düşünüyorum. Dua edelim bankada ki mudilerin 200 milyar doları idare etsin şu dönemde. Yoksa sikinti büyük.
Hazine bir yıl vadeli 10.814 kilogram altın karşılığı altın tahvili ve 4.485kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihracını (yaklaşıktoplam0,9milyar$) gerçekleştirdi.
Hazine altında düşüş bekliyor galiba, altın ve dolar artarsa çok zarar yazacak, ama ne de olsa ceplerinden ödemiyorlar, millet öder...
Cımbızlı Şiir
Ne atom bombası
Ne Londra Konferansı
Bir elinde cımbız,
Bir elinde ayna;
Umurunda mı dünya
Orhan Veli KANIK
Sistem emme basma tulumba prensibiyle.!!
Kasayı Sögüşlemek üzere dizayn edilmiş !!
Kayış topmuş.!!!
Kasnak boşa dönüyor.!!
Şanzıman dagılmiş.!!
vitese geçmiyor.!!
Contayıda yaktılar.!!
Motor su kaynatıyor.!!
Arabanın fren balatasıda bitmiş.!!
Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!