İnvesting Sitesinden Alıntıdır.
Yazan; Ali Candan
14 Mart 2022, Saat 20:32
35 dakika önce
Ters flama 1 ay içinde 13 lira diyor almak isteyen orayı beklesin ayrıca düşen trendin alt bandı var orda. 13 lira gelirse maliyet düşüreceğim mecbur ytd
Printable View
İnvesting Sitesinden Alıntıdır.
Yazan; Ali Candan
14 Mart 2022, Saat 20:32
35 dakika önce
Ters flama 1 ay içinde 13 lira diyor almak isteyen orayı beklesin ayrıca düşen trendin alt bandı var orda. 13 lira gelirse maliyet düşüreceğim mecbur ytd
Elinde hisse olmayan, saattim diyen , hisseye küfreden, hisseye beddua eden ,kim varsa herkes burada.
Hissenin gerçek yatırımcısının direnci nasıl kırılır... İzliyoruz n
Böyle ters indikatör yapildikca, benim alaşım geliyor hisseyi
Toplanın... Bugün 15.53 e vurup mal bekleyen , dökülen kırıntıları toplayan çakma speklere verecek malım yok
Bikhakis dökülen hergun talibim.
Hergun Alicam.. tek rakama düşene jadar hergun Alicam. Sorun Yok benim için . Uzun vade bu hissedeyim.
Bardakta batarim. Canım sağolsun.
https://twitter.com/finanstepe/statu...29396052463622
rta güniçi takas ve güler
https://twitter.com/finanstepe/statu...60803702968325
bu tweet e retweet ve beğeni desteği rica ediyorum.
Sn külyutar..
Teorik olarak çok yanlış strateji yapıyorsunuz..
Yatırımınızla inatlaşıyorsunuz..
Benim hatırladığım 26 lardan beri tutuyorsunuz..belkide daha yukarıdan alışların var..
Düşen bıçak tutulmazmış.Ben hisse sürekli düşecek demiyorum.Ama hissede olduğunuz için gerçeklerle hayalleri karıştırabiliyorsunuz..
Ancak bu teorikte..
Belkide inatlaşmanız sizi ihya edecek ama çok büyük risk..
Düştükce almak bataklığa saplandıkça debelenmeye benziyor..
Şirketin coranadaki performansı göstermesi için global çapta yine bir atağın gelmesi gerekiyor..
Bugünkü yatırımınız yarınlar için..
Şirketin yarınları nasıl olacak??
Ancak sizin paranız ve tabiki saygı duyuyorum..
Allah bol kazançlarini versin inşaallah
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,11tl maliyetim var, sonuna kadar beklemek bana göre mantıklı. Al sat yapmıyorum çünkü bu kağıdın daha doğrusu bu adamın ne yapacağı belli olmaz.