Niye her gün bu topiği okumadan duramadığımı bu yazıdan sonra daha iyi anladım iyi ki varsın Sn Sacrosanct.
Printable View
http://i.hizliresim.com/9QzlJo.jpg
4.82 de al vermişti ve olasılıklar ve stop loss durumunu hala koruyor gidebileceği seviyeler grafikte.
@sacrosanct hocam Goodyear için düşünceniz nedir. Ben cahil halimle baktım haftalıkta yatay direnç üzeri kapatmış. Kimi tekmikçiler aylık kapanışı güzel oldu diyor. Günlük kanalda 4.20 üzeri olumlu diyenler var. Haftalıkt sizin gibi iyi bir teknikçi. 4.42geçemezse dikkat diyor. 2009 dan beri çizdiği kanal direncine göre. Sizce gideri varmı daha. Bahsettiğiniz bir daha bu fiyatları görmeyecek hisselerden mi
Orge de var sanki dostum
Tesekkurler dostum.
Sizlerde iyiki varsiniz.
Goody de o tur kagitlardan evet.
Bilancosu harikulade.
Kirilimda gerceklesmia gibi duruyor.
Bence tek yapilmasi gereken hic bisey yapmadan dusuk maliyetle hisseleri tasimak :)
Orgede trend var.
Trendinde devam ediyor ektra bisey yok.
Kanal icinde alsat yaparak endeks ustu getiri saglanir her turlu.
Muhterem Dostlara ve Sacro Hocama Selamlar,
Hafta icerisinde cok vakit bulamiyorum. Ayrica topigi de gereksiz yere kirletmeyeyim diye yazmak istemedim. Ama bir tesekkur mesajindan da birsey olmaz heralde. :)
Masallah, dostlar ve Sacro Hocam "Deli Rally" nin tadini cikariyorlar. Insallah herkes kazanir, mutlu olur. Herkese cok selam ediyorum. Kazanciniz hayirli ve bereketli, ama illa ki HELAL olsun.
Saglicakla,
freesky
THY ve çelebi sacro abi sanki THY de 5.90 altına dusmezse artık yukarılara gider dip oluşmadı mı hala.celebide çanak 36 yapar mı ki diye düşünüyorum
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.