Bugün hisse nispeten satış ağırlıklı ve hacimliydi. Satışların hepsini karşıladılar bir miktarınıda ben aldım . 20.000 lot kadar 2,38 de bir direnç oluştu geleni alıyorlar gibi yabancı alımı olabilir Ağırlıklı ortalamanın üzerinde kapanması güzel
Printable View
Bugün hisse nispeten satış ağırlıklı ve hacimliydi. Satışların hepsini karşıladılar bir miktarınıda ben aldım . 20.000 lot kadar 2,38 de bir direnç oluştu geleni alıyorlar gibi yabancı alımı olabilir Ağırlıklı ortalamanın üzerinde kapanması güzel
Keko, yanlış zamanda gidiyorsun galiba. Senin sattıklarının bir kısmını da ben almış olabilirim.
Üç haftada hızla bir şeyler olabileceğini beklemek mümkün değil. 1.çeyrek yaklaşıyor. Şahsen buradaki performansını görmeden satmak istemem. Blcyt harekete yeni başlayacak. Yerini sağlamlaştırıyor gibi geliyor bana.
Arsan çok hızlı yol aldı. Oraya gitmektense yerimde kalmayı yeğlerdim.
Bol kazançlar olsun.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji16][emoji16][emoji16] keko iyi durdu bence 3 hafta
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sıkıldım dostlar...üç haftadır ilk satışımı yaptım...ama sattım diye hiç almayacam anlamına gelmiyor...arsanı 2,39 dan aldım 2,72 i gördü satmadım...:kahkah: artık hayırlısı...arsanın da blcyt ile ortak yönleri var..ikisinde de patron son zamanlarda 3 milyon civarı lot almış...ciro ve karlılık çok güzel artmış...ve hisse yeni defter değerine gelmiş...ama dediğim gibi blcyt ı da seviyorum....uygun gördüğüm anda alabilirim....
Gidecekse artik buralardan mal kaptirmamali iki tavan cekse kimse kolay kolaybulasamiyacak boyle cok goz onunde yada daha hazirlik asamasinda gercek hareket daha baslamadi bende biraz daha bekleme taraftariyim
nezaman birşeyler yassam hisse düşüyo ya yazmayayım iyisi
Sn. nursebo, yazmak çizmek önemli değil.
Elimde Mndrs var mesela. Bir aydır yatan kağıt son birkaç gündür atağa geçti. Bu işler böyle. Güveniyorsanız, en az orta vade beklemeniz gerekiyor sabırla.
Bence iyi bir hissedeyiz. Meyvelerini çok da uzun olmayan bir zamanda toplamaya başlarız.
İyice dinlensin, biraz keyif yapsın, depoyu da fullesin.
Yolu uzun olacak çünkü.
Tabi ki bu benim düşüncem, Sn. keko bir cacık olmayacağını düşünmüş ki dün çıkış yaptı mesela.
Bol kazançlar.