Üstad lutfu pozitif nugurlu nerdesiniz yaw
Printable View
Üstad lutfu pozitif nugurlu nerdesiniz yaw
Hocam aceba şöyle yine yirmi kusurlere ne zaman gelir ki yada gelebilir mi yine
Hocam sizin sorduğunuz soru beni aşar, bu fiyat zaman analizi oluyor sanırım :)
Ben bu kağıdı mali durumu iyi ve fiyatı diplere yakın diye almıştım, 9 aylık bilançoda iyi geldi ama beklenen hareket maalesef olmadı, şahsen ben beklemeye devam ediyorum, elbet bir gün ederini bulur diye düşünüyorum,
Ama basit teknik göstergeler benim için halen olumlu, resimleri atarım şimdi
Hocam hatırlarsan bagfas a iş yaptığında teknik gösterge herşey tamamdı millet yine uçacak dedi ama yine olmadı ben anladım ki fabrika değil spek efendi ne derse onu yapıyor hisse ile fabrikanın işlevinin alakası olmadığını düşünüyorum artık ha diyeceksin tüm hisseler böyle diye ama en azından bir olumlu gelişme olduğunda başka hissede yansiyo
Başka hisse deyip yaramı deşmeyin :)
Borsada en güvenilir en şeffaf yada en büyük denilen kağıtların bile bir sahibi var, temelde tabiki onlar ne derse o oluyor,
Size isimde vereyim Tektu açın bilançosuna bakın nasıl zarar yazmış mali durumu onca bedelliye rağmen hala kötü ama kağıdı göz göre göre 0,69 dan çevirdiler ve şuana kadar en yüksek sanırım 1.02 gördü, her şey ne temel ne teknik,
Bir ara Dolar/TL nin efsane haftalık grafiği vardı her başlıkta paylaşıldı o zaman dolar/TL 6 Tl üzerindeydi ve grafiğe göre hedef fiyat kabak gibi 10 TL idi, bende bir arkadaşa herkesin gördüğü teknik tutmaz dedim, bildiğimden demedim daha önce başıma geldiği için dedim,
Yani olay sadece temel değil sadece teknikte değil, asıl olan şans, şansınız yoksa yoktur varsa vardır bence :)