Şirketi aradım bedelli de aldıgının belli bir kısmında yasak varmıs tektek oran verdi. 15 milyon u satamıor galiba 12 satıor
Printable View
Şirketi aradım bedelli de aldıgının belli bir kısmında yasak varmıs tektek oran verdi. 15 milyon u satamıor galiba 12 satıor
Adamlar devleti ele geçirmiş; istedikleri an, istedikleri kurumdan, istedikleri kararı çıkarttırıyorlar...Resmen gemi azıya almışlar, kural kanun tanımaz halde tamamı...Çökmüş bu Devlet...
İşin Garibi bedelliye bunlardan başka katılan olmadı 1 TL den al 70 kuruşa ver ne güzel İstanbul bizde safiz yedik salak gibi.komisyoncu çakallar her tahtada bı boklar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda galibin sattığı mallar bedellide satılamayan Rüçhanlar. galibin satamadığı%9.9 lot 5.400.000 bin lot bu , bedellide satılamayan14.860.000 milyonluk lotları galip ve şirketleri alıp bölüştukleri lotları bunları satıyor sattım diyor bu kağıt bir ay öncede bu fiyattan hatta 0.67 kuruştan bile işlem görürken kimse almıyordu ve kağıdın 10 kademe satışta 10 kademe akışta 100 /150 bin lot olmazdı ne oldu bit pazarına nurmu yagdida 10 kademede alış ve satışta 3/4 milyon lot yazılıyor burda Gine diyorum bir cepten diğerine mal dönüyor .galibin alamadığı veya toplayamadı gı bence 2/2.5 milyonluk lot var onlarda bu lotlarla nikah kiymis gibi boşamiyorlar galipte bunlara ceza verirken yeni kağıda atlayanlar ve sabret meyenler kaybeder.galibin en büyük Kazancı taktiği sabırsız hemen zengin olmak isteyen ky onlar onun ekmek teknesi belki de bu kağıt bir sene bir liranin altıntaş kalacak belki de on günde üç lirayı bulacak ama bundan sonra galibin elinde o ne derse o olacaktır ,yok şirket kar yaptı yok rekor seviyeye salça üreti, yok şirket aldı,şirkete ortak buldu ,yabancı fon geldi hiçbiri hissenin fiyatına etki etmeyecektir.düşündüklerim beni bağlar.ytd
Eski sessiz zamanlar iyiydi, 3 bilemedin 5 kişiydik. Şimdi çok fazla yeni isim var, 1 yıla hiçbiri burada kalamaz. Bizde eskiye döneriz
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 milyon sattu iki günde galip 0.70 den desek 4.2 milyon tl ky mi aldı aldıysa ülkece zenginiz hadi aldı dielim galip tabandan nie verdi 1.7 lerden satmadı yada yukarı sürüp ele vermedi de nie 0.70 den anlastı da öle mi devir yaptılar