Printable View
Alıntı: Originally Posted by mrfatih Çoğumuzun var Ben çağın gerisinde kalmışım
Aktifbanka oran soran oldumu bu hafta
Alıntı: Originally Posted by paramanya Aktifbanka oran soran oldumu bu hafta Ben sordum param 200k den az olduğu için ilgilenmediler yazan oran dediler. Bu gün
Alıntı: Originally Posted by iyimser Tam tersi bonoları osmanlı yatırım da satılıyor hem de iyi oranlarla Nedir oranlar? Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by iyimser N kolayda müşteri temsilcisi oranları daha farklı deneye bilirsiniz pazarlıklı Tutar, vade, ve oran paylaşabilir misiniz Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by yuji Tutar, vade, ve oran paylaşabilir misiniz Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk Benim para miktarına vermediler önce parayı sordular çünkü
Alıntı: Originally Posted by iyimser Ben sordum param 200k den az olduğu için ilgilenmediler yazan oran dediler. Bu gün Tok satıcı mantığı
Alıntı: Originally Posted by yuji Nedir oranlar? Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk TRSAKYB92029 Aktif Yatırım Bankası Iskontolu 25.09.2020 31 13 20.33 TRFAKYB92018 Aktif Yatırım Bankası Finansman Bonosu 29.09.2020 35 400 15.50