Elimdeki zaten gitti bunun için feda ettiğim, elimi neye atsa idim hepside gitti. Tam bataklığa düştüm.
Kağıt iyi, şüphem yok ama var bi pislik anlamdığım. Bu baskılara yenilmicem.
Printable View
Elimdeki zaten gitti bunun için feda ettiğim, elimi neye atsa idim hepside gitti. Tam bataklığa düştüm.
Kağıt iyi, şüphem yok ama var bi pislik anlamdığım. Bu baskılara yenilmicem.
İnfo 153 bin ekside
3.6x li rakamlarda bekliyoruz spek efendi.
İnfo bu hızla satarsa gelir. Nnf fonu çıkıyor belliki. Gerçi o bile danışıklı döğüş olsa altında şaşırmam!!
5 iş günü oldu bu malak hala düşüyor, alan yok. Saldım çayıra mevlam gayıra. Tam mal çıktı. Ben tek lot almam ortak ama satılık tek lotumda yok. Pis bi baskı var, hissediyorum, altından bi bit yeniği mutlaka çıkacaktır.batarsa batsın binlerce lotum. Şirket dahi batsın, umurumda değil. Bu adamlar patron olmayı bana göre haketmiyor, bu şirket benim olsa idi düşürenin anasını ağlatırdım hak etmediği yere fırlamışsa hariç. Yatırımcıyı pesperişan ettiler.
İnfo bi ara 300 küsür bin ekside idi, 279 bin net eksi ile kapatmış.
Size binlerce lotumu yedirmicem adiler. O benim rızkım çalamazsınız fk sı 3 bile olmayan kağıtta. Hektörün kağıdına girmedik 200 300 fk larda olan. Hektör gibi hırsızların, 1 tl lik doburu 300 tl yapan adamlarla işim olmaz. Ama arsanda yapılanda hektörcülerin mal kitlemesi gibi bir olaya dönüştü. Yazık.
Temettü, anlamsız bedelsiz istemiyorum. 2021 karının sadecd ve sadece 100 milyon tl sini geri alım yapın bakim 3.74den 26 milyon lot verecekler mi? Kağıt 6 tl den aşağı nefes almaz. Ama nerde!bizimkisi aç tavuk misali darı ambarında sanma kendini.
Ama beklicem arsan. Sonuna kadar. Sen bir enerji şirketisin. Biliciden hep iyi idin, 8-10 kat tokat yedin ondan.
Kansız git be git! Fortoto almadım ufak bi tepki gelir diye, senin gibi bi pislikte duruyorum.
Garan ve info basıyor. Sanki isctr tahtası, herkese lanet gelmiş, Allah belanı versin deyip herkes kol bacak kesiyor